Trgovački lanac Hoše komerc i platforma za dostavu Glovo započeli su suradnju koja kupcima omogućuje dostavu više od 600 artikala.

Kućnom dostavom obuhvaćene su kategorije voće, povrće i grickalice rinfuza, mesne prerađevine, jaja i mliječni proizvodi, namirnice za pripremu jela, konzervirano, slatkiši i grickalice, Bony slastice, pića, dječji svijet, osobna higijena, kućne potrepštine i pekarski proizvodi.

Prvih sedam dana, od 15. do 24. travnja, dostava je besplatna, a nakon toga će cijena biti između 1,80 KM i 4,00 KM ovisno o udaljenosti.

Glovo dostava artikala iz Hoše komerc marketa obuhvaća sarajevske općine Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad i Ilidžu.

“Suradnjom dviju kompanija svim Hoše kupcima pružamo dodatnu kvalitetu usluge. Glovo se za kratko vrijeme na našem tržištu nametnuo s odličnim rješenjima jednostavne narudžbe te brze i pouzdane dostave robe široke potrošnje. S druge strane, Hoše marketi su izvanredno pozicionirani u Sarajevu, s izgrađenim povjerenjem, kvalitetnom ponudom te izvrsnim odnosom cijene i kvalitete, odličan su izbor svim kupcima koji žele kupovati na ovakav način. Uvjereni smo da su i Glovo i Hoše ovom suradnjom ponudili novu vrijednost od čega će najveću korist imati upravo krajnji korisnici naših usluga”, ističu u kompaniji Hoše komerc.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!