Tvrtka Pringles International Operations pokrenula je promotivnu akciju koja traje od 6. listopada 2014. do 15. lipnja 2015. godine.

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koja dva promotivna pakiranja proizvoda Pringles, posjetiti mrežnu stranicu www.pringles.com i unijeti dva jedinstvena koda koja se nalaze ispod pečata.

U ovom koraku korisnik također treba odabrati film koji želi preuzeti u skladu s raspoloživosti filmova. Izbor filmova mora biti završen prije slanja osobnih podataka.

Jedinstveni kodovi mogu se unijeti samo jednom, a svaka važeća prijava omogućava jedno preuzimanje filma iz ponude raspoloživih filmova.

Sudionici koji su uspješno slijedili postupak bit će preusmjereni da otvore račun (besplatno) ili da se prijave u Google Play. Nakon prijave i klika na poveznicu “Preuzmite svoj film” sudionici će na račun dobiti nagradu.

Ta nagrada omogućava preuzimanje filma putem Google Play računa, dostupna je odmah i traje neograničeno na tom Google Play računu.

Ako sudionici u promotivnoj akciji ne žele preuzeti svoju nagradu odmah ili ako napuste mrežnu stranicu tvrtke Pringles, moraju ponoviti postupak prijave. Za preuzimanje filma korisnicima je potreban uređaj s priključkom na internet koji podržava Google Play.