Heavy Duty ovih dana slavi 10 godina postojanja. Kroz dosadašnji angažman doprinijeli smo poboljšanju logističkih ciklusa kroz inovativna rješenja ambalaže za pakiranje i distribuciju voća i povrća, bilo kroz implementaciju i izradu eko kartonskih posudica u Hrvatskoj, kutija za internet trgovinu pa sve do pakiranja za lubenice. S nabrojanima ste se gotovo pa sigurno susreli u mnogim (online) trgovinama.

Tvrtka Heavy Duty d.o.o. iz Zagreba specijalizirana je za osmišljavanje i implementaciju specijalnih rješenja u pakiranju koja doprinose efikasnijem radu trgovačkih lanaca i njihovih dobavljača te sektora voća i povrća, automobilske industrije te energetike.

Naglasak stavljamo na djelatnost razvoja i izrade premium, eko-friendly brendiranih kartonskih posudica posebno pogodnih za mala pakiranja voća i povrća. Ona donose dodanu vrijednost proizvođaču, maloprodajnom lancu te samom brendu. U trenutačnoj situaciji pandemije koronavirusa ovakvo pakiranje sprječava direktan kontakt s namirnicom.

Osim eko-friendly u proizvodnji kartonskih posudica, lider smo i pionir u osmišljavanju, izradi i formiranju nepovratne kartonske ambalaže za dostavu prehrambenih i neprehrambenih artikala kupljenim putem internet trgovine ili “store PickUp” usluge.

S ponosom njegujemo suradnju s Centrom za Rehabilitaciju Zagreb koja osobama s intelektualnim poteškoćama pomaže u integriranju u društvo kroz radne aktivnosti.

Kontinuiranim ulaganjem u razvoj novih proizvoda i ambalažnih rješenja, za koje smo dobili i međunarodna zlatna priznanja od svjetskih udruga inovatora, gotovo svake godine na tržište plasiramo novo inovativno rješenje. U ovome trenutku, pri završetku smo razvoja multifunkcionalnog povratnog ambalažnog rješenja X-bin, sufinanciranog sredstvima EU, za koje vjerujemo da će dodatno doprinijeti efikasnosti logističkih ciklusa distribucije voća i povrća u budućnosti.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Heavy Duty d.o.o.
Marijana Čavića 8
10 000 Zagreb
Mail: info@heavyduty.hr