hr-arena-2012-midiU organizaciji Infoarena Grupe i Asocijacije HR profesionalaca iz Srbije sredinom rujna i početkom listopada u Zagrebu i Beogradu održavaju se dvije regionalne konferencije pod nazivom HR Arena 2012.

U pozivnici Infoarene ističe se kako konferencija nudi četiri dana druženja, učenja i razmjene iskustva s HR profesionalcima i ekspertima iz cijele regije. HR Arena u Zagrebu održat će se 18. i 19. rujna 2012. u hotelu The Westin, dok će se HR Arena u Beogradu održati 2. i 3. listopada 2012. u hotelu Hyatt uz generalno partnerstvo tvrtke Hay Group.

HR Arena 2012. raspravljat će o najboljim praksama u upravljanju ljudskim resursima ili, drugim riječima, kako HR menadžeri mogu predvidjeti i riješiti neke od trenutno najzahtjevnijih HR pitanja.

Konferencija će pružiti neka od rješenja na aktualne HR izazove te kako najučinkovitije njima upravljati na radnom mjestu. Ova konferencija postavlja platformu za praktičare iz cijele regije kako bi raspravljali i podijelili znanje o strategijama za svoje buduće poslovne uspjehe.

Konferencija je usmjerena na top teme u HR industriji poput:
• Organizacijska klima/kultura & organizacijski razvoj
• HR strategija vs Poslovna strategija
• Upravljanje talentima (Talent Management) & Leadership
• Upravljanje promjenama (Change Management) & Coaching

Posebnu vrijednost konferenciji daju interaktivne HR radionice koje pružaju uvid u aktualne prakse i alate.

Više o programu konferencija i o sudionicima nalazi se na internetskoj stranici www.infoarena.hr.