Nagradna igra održava se u razdoblju od 1. rujna do 30. rujna 2012. u svim prodajnim mjestima Plodine d.d. na području Republike Hrvatske.

zito-proizvodi-i-plodine-nagradna-igra-midi1Kupujte Žito proizvode – Zlato polje rižu i palentu, Krex Zlatni prepečenac i Maestro začine u Plodinama te osvojite atraktivan komplet Fissler posuđa.

Za prijavu je potrebno poslati kopiju računa i tri bar koda pakiranja Žito Zlato polje, Krex i Maestro proizvoda i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i telefonski broj) najkasnije do 2. listopada 2012. na adresu Fairtrade d.o.o., Slavonska avenija 52a, poštanski pretinac 6, 10002 Zagreb, s napomenom – Za nagradnu igru “Sa Žitom u Plodinama do vrijednih nagrada”.

Svaki sudionik može poslati neograničeni broj pošiljaka s točno navedenim podacima zaključno do 2. listopada 2012. Jedna kopija računa može se poslati samo jedanput.

Fond nagrada:

10 x Fissler set-ova posuđa u pojedinačnoj vrijednosti 1.521,00 kn (s uključenim PDV-om)

50 x Poklon paketa Žito u pojedinačnoj vrijednosti 251,10 kn (s uključenim PDV-om)

Javno izvlačenje održat će se 15. listopada 2012. godine.

Dobitnici nagrade će o tome biti obaviješteni putem pošte, kao i o načinu preuzimanja nagrada u roku od osam dana od dana izvlačenja.