Olival se predstavio na prestižnom internacionalnom okupljanju vodećih proizvođača prirodne i organske kozmetike

Vivaness kao vodeći internacionalni sajam prirodne i organske kozmetike, ovih je dana mjesto okupljanja proizvođača i distributera prirodne kozmetike.

Sajam je pozicioniran u Nürnbergu u Njemačkoj, u sklopu Biofach–a, najvećeg sajma za organsku hranu. Čak 250 izlagača iz 30 zemalja prepoznalo je vrijednost ovog događaja, a među kojima se pozicionirao i Olival, Hrvatski brend prirodne kozmetike.

Priliku za sudjelovanje Olival je zaslužio jer u svojim proizvodima koristi samo certificirane prirodne sirovine, uz preradu po načelima “zelene kemije”, što je dodatno potvrđeno internacionalno važećim certifikatima i bez kojih nije moguće izlagati na sajmu. Tu garanciju visokih kriterija za prirodnu i organsku kozmetiku Olival jamči NATRUE certifikatom i jedan je od svega tri brenda u Hrvatskoj koji posjeduju taj prestižni certifikat.

Olival proizvodnja usklađena je sa svim regulativama Europske unije te proizvodi u potpunosti odgovaraju visokim standardima za kozmetiku. Provođenje dobre proizvođačke prakse i visoka kvaliteta proizvodnje te zdravstvena ispravnost potvrđena je ISO 22716 certifikatom.

Danas broji 89 proizvoda za njegu lica i tijela, podijeljenih u 8 linija. Proizvodi sadrže samo prirodne sastavnice poput masline, lavande, čička, oraha, nevena ili smilja, većinom hrvatskog podrijetla.

Smilje je poznata mediteranska biljka s izvanrednim svojstvima, ujedno i glavna aktivna komponenta Olival linije za njegu lica s uljem smilja koja je glavna tema izlagačkog štanda na Vivanessu.