Dr. Oetker, omiljeni proizvođač svega potrebnog za pripremu vrhunskih slastica, i ovog je Uskrsa pripremio posebne novitete i iznenađenja na svom webshopu. Tako su već danas ondje dostupni setovi, poklon paketi, recepti i brojne gotove smjese za prigodne tradicionalne i moderne kolače, a spremni su i posebni darovi. Naime, uz svaku narudžbu iznad 120 kuna u ožujku na kućnu adresu kupca stiže visokokvalitetni kist za kolače, dok će iznenađenje u travnju biti plišani privjesak s ovčicom.

I ovog je Uskrsa priprema slastica jednostavnija i zabavnija uz Dr. Oetker
Uskrs je mnogima posebno razdoblje koje se nerijetko povezuje s obiteljskim okupljanjima uz bogati blagdanski stol. Uskrsna trpeza se razlikuje u kućanstvima diljem Hrvatske: neki spremaju tradicionalnu pincu, neki ne mogu zamisliti ovaj blagdan bez šunke u kruhu i mladog luka, dok su brojnima francuska salata i pogača nezaobilazne delicije u kojima uživaju svi uzrasti. Ipak, velik je broj i onih koji na svojim stolovima posluže neobične, nove slastice, a bez obzira na to koje kolače planirate pripremati ovih blagdana, Dr. Oetker će biti najbolji saveznik u njihovoj pripremi.

Pečenje kolača, posebno s najmlađima, uvijek je zabavna aktivnost i stvara nezaboravne uspomene. Kako bi ovogodišnja priprema najboljih uskrsnih keksića protekla glatko, pomoći će vam Dr. Oetker modlice za kekse s kojima ćete izrezati savršene vesele zečiće ili pisanice koje dodatno možete ukrasiti pastelnim šećernim pismom. Tako ukrašeni kolačići bit će savršena dekoracija svakog stola ili uskrsne košare, a mogu biti i predivan poklon dragim osobama.

Osim keksića, “simbol” Uskrsa je svakako i kuglof, sočni, pahuljasti kolač koji se peče u visokom, dekorativnom kalupu koji kolaču daje karakterističan izgled. Može se pripremiti prema tradicionalnom bakinom receptu, a i Dr. Oetker smjesa za kuglof lagane arome vanilije izvrstan je saveznik.

Novost su i praktični uskrsni setovi uz recepte te poklon paketi za pripremu kolača i keksića koji mogu poslužiti i kao znak pažnje dragim osobama.

Dodatne pogodnosti prilikom kupnje na webshopu
Osim što će vam pomoći u pripremi blagdanskih slastica i olakšati kupnju blagdanskih poklona, web-shop Dr. Oetker nudi i brojne druge pogodnosti. Jedna od njih je ta da je dostava za sve narudžbe iznad 150 kn u razdoblju do Uskrsa besplatna. Kupljeni proizvodi na traženu adresu širom Hrvatske stižu u roku od 2 do 3 dana, a nakon svake ostvarene isporuke dobivate promotivni kod s popustom od 10% pri sljedećoj kupnji. Taj popust može biti i veći – naime, svi novi pretplatnici na Dr. Oetker newsletter ostvarit će 20% popusta pri sljedećoj kupnji.

Osim blagdanskih pogodnosti, Dr. Oetker za svoje vjerne korisnike nudi i stalne pogodnosti poput akcijskih cijena, sezonskih paketa, gratis promotivnih proizvoda, bundle paketa prehrambenih i neprehrambenih artikala te svaki mjesec novog Dr. Oetker proizvoda gratis uz svaku narudžbu i brošure sa sezonskim receptima.

Stoga klik na oetker-shop.hr i obavite online kupnju potrebnih namirnica i darova uz sve pogodnosti koje vam nudi Dr. Oetker.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!