Ivan Šarić i Konzum otkrili novog hrvatskog milijunaša

Potraga za novim hrvatskim milijunašem, zahvaljujući Konzumu i Ivanu Šariću danas je uspješno okončana. U Super Konzum prodavaonici u Dankovečkoj ulici u Zagrebu, održano je svečano izvlačenje glavne nagrade u iznosu od milijun kuna u velikoj nagradnoj igri Konzuma “Moja milja kuna”, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.

Konzumov milijunaš postala je danas Marina Jašić iz Rovinja čiji je ispunjeni kupon iz velikog mnoštva pristiglih kupona izvukao popularni komičar i voditelj Ivan Šarić.

Velika nagradna igra “Moja milja kuna” u Konzum prodavaonicama trajala je od 20. studenog do 31. prosinca 2013. godine, a u njoj su sudjelovali svi kupci koji su poslali kupon s ispunjenim osobnim podacima i sakupljenih pet naljepnica za kupnju u Konzumu. Prikupljeno je više od 250.000 kupona.

“Nagradna igra ‘Moja milja kuna’ još je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce, kako bi nagradio njihovu vjernost. Po broju pristiglih kupona možemo reći da su naši kupci s oduševljenjem prihvatili ovu nagradnu igru i priliku za osvajanje vrijedne nagrade. Zahvaljujemo na suradnji Ivanu Šariću, koji je na svoj osebujan i simpatičan način u našim tv spotovima vodio kupce kroz pravila ove nagradne igre. Ivanu je pripala i čast da danas donese veliku sreću našem kupcu Marini Jašić iz Rovinja kojoj će ova 2014. godina zasigurno biti godina za pamćenje. Čestitamo sretnoj dobitnici i zahvaljujemo svim našim kupcima na vjernosti te ih pozivamo da i ubuduće sudjeluju u našim nagradnim igrama koje ćemo i dalje s veseljem priređivati u Konzum prodavaonicama”, izjavio je ovom prilikom Gašpar Novak, direktor marketinga Konzuma.

Prethodni članakPotrošački trendovi: Skrivena strana krize
Sljedeći članakVlasnici Mercatora traže od Agrokora dodatna pojašnjenja