ivana-culjak-u-kozmuIvana Čuljak iz Gunje krasit će naslovnicu sljedećeg Kozmo kataloga. Tako su odlučili fanovi službene Facebook stranice Kozma, a Ivana je u napetoj završnici pobijedila u natječaju na koji se od 15. veljače prijavilo čak 1400 djevojaka iz svih krajeva Hrvatske.

Ivanu su za snimanje pripremili i našminkali vrhunski vizažisti iz Ministry of Beauty – Boris Čavlina i Silva Stojanović, a Ivana je odjenula haljinu brenda Malene Birger iz trgovine Ginger u Zagrebu.

„Podržavamo inicijativu Kozma da kroz razne projekte omogući običnim ljudima zvjezdane tretmane i nezaboravna iskustva i jako smo ponosni što smo dio projekta Kozmo Lice naslovnice. Drago nam je što ćemo ovim projektom pokazati da luksuzni makeover nije rezerviran samo za slavne te da svatko, uz malo pravilno nanesenog make-upa, može zablistati u maniri prave zvijezde“, izjavio je Čavlina i dodao kako je pozorno pratio tijek projekta te jedva čeka vidjeti naslovnicu kataloga i Ivanu u potpuno drugačijem izdanju.

“Posebno nam je drago što smo Ivanu obradovali luksuznim makeoverom i photoshootingom te joj omogućili da zablista u maniri prave manekenske zvijezde“, izjavila je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica upravljanja kategorijama i marketinga Kozmo drogerija te podsjetila kako Kozmo i Ministry of Beauty surađuju na još jednom, nedavno pokrenutom projektu.

Riječ je o Kozmo maturi u sklopu koje će najbolji razred osvojiti luksuzni makeover stručnjaka iz Ministry of Beauty, trendy frizuru iz salona Toni&Guy i večernje torbice iz trgovine Miss Sixty Accessories, uz koje će zablistati na svojoj maturalnoj večeri. Usto, Kozmo će ih darivati i poklon-paketima Catrice i Clean&Clear te modnim nakitom i parfemima iz ponude Kozmo drogerija.

Osim pobjednice natječaja, Kozmo je nagradio i 10 djevojaka s najvećim brojem glasova make-up paketima i paketima proizvoda iz ponude Kozmo drogerija.