makro-mikro-prodavaonica-midiNove poslovnice otvorene su u Varaždinu, Bjelovaru, Šibeniku i Metkoviću

Maloprodajni lanac trgovina informatičkom i uredskom opremom, Makro Mikro, otvorio je danas u četiri hrvatska grada – Varaždinu, Bjelovaru, Šibeniku i Metkoviću – nove prodavaonice.

Iz tvrtke, koja je na tržištu prisutna već 20 godina, ističu kako su “otvorenja regionalnih Makro Mikro trgovina nastala kao posljedica uspješnog dugogodišnjeg rada i stabilnosti tvrtke.”

Novootvorene prodavaonice zapošljavaju osam djelatnika. S nove četiri, Makro Mikro sada raspolaže s ukupno 19 poslovnica u cijeloj Hrvatskoj, a za mjesec dana planirano je i otvorenje nove poslovnice i u Vinkovcima.

U asortimanu Makro Mikro prodavaonica nudi se veliki izbor original i zamjenskih tinti, tonera i ribona, kao i računala i računalne opreme, uredskog i školskog materijala. Poslovnice dodatno pružaju usluge servisa, dijagnostike ispravnosti i održavanja svih vrsti printera i računala.

“Povodom otvorenja pripremili smo veliki broj proizvoda po promotivnim cijenama, posebne nagrade za svakog kupca i atraktivne nagradne igre. Pozivam sve naše nove susjede da nas posjete na novim lokacijama i ‘počiste’ police”, istaknula je prigodom otvorenja Petra Belić, voditeljica maloprodaje tvrtke Makro Mikro.