Proslavom 10 godina Bipe u Hrvatskoj, Bipa slavi 10 dekada ljepote! Novo, ljetno izdanje BipaCard magazina u skladu s time donosi make-up lookove inspirirane dekadama ljepote.

Kroz samo jedno desetljeće stilovi, moda, a ponajviše trendovi, mijenjaju se iz dana u dan.

Nadahnuta slavljem 10.-te godišnjice Bipe, novi broj BipaCard magazina predstavlja živopisni i zanimljivi vremeplov sa svim karakteristikama iz svijeta ljepote i mode za svaku pojedinu dekadu, od 1920.-tih godina, pa sve do danas.

Prolazeći make-up lookovima za čiju su inspiraciju poslužile različite dekade ovog i prošlog stoljeća, uz BipaCard magazin lako je otkriti detalje koji mogu nadograditi naš svakodnevni stil.

Magazin donosi i savjete i fotografije najupečatljivijih skupina beauty proizvoda kojima je cilj biti inspiracija za novi izgled, ali i poticaj na dobar osjećaj koji će uljepšati našu svakodnevicu.

Kako našminkati oči kao glamurozna diva, zašto je crveni ruž obilježio cijelu jednu dekadu i kako je postao simbolom ženstvenosti, koje smo rituale njege i čišćenja lica zadržali i danas, kako se doba šarenila u buntovnim 60.-tim i 70.-tim godinama odrazilo na make-up trendove, kako je stvoreno doba neona i animalnih printeva i na koji način danas miješamo razne stilove i subkulture ne bi li što bolje izrazili svoju individualnost, samo su neka od pitanja čije odgovore pročitajte u novom BipaCard magazinu.

I djetinjstvo se mijenjalo kroz dekade, baš kao i majčinstvo i poimanje žene u društvu. Promjenu su doživjeli i trendovi u prehrani, odnosima, poimanju života, načinu razmišljanja…

BipaCard magazin pravi je mali priručnik koji podsjeća i daje sveobuhvatan pregled posljednjih 10 dekada ljepota, te predlaže i inspirira za nove trendove prijedlogom najaktualnijih beauty proizvoda.

Tiskani primjerak dostupan je u svim Bipa poslovnicama. BC MAG može se prelistati i u online izdanju na www.bipa.hr.