Otkrijte duboku tajnu dobre zabave uz osvježenje i  idealnu kombinaciju gina i tonica. Ovo piće citrusne arome i neobične slatko-gorke note podižu svaki trenutak, bez obzira na sezonu.

A za sve ljubitelje i one koji će to tek postati, pronašli smo vrijedne primjerke organske kvalitete koji ovo piće postavljaju na novu razinu: Franklin & Sons tonici te Gin Sul i Copperhead Gin.

Tonici s ručno biranim sastojcima
Više od 130 godina Franklin & Sons miješaju najfinije ručno birane sastojke kako bi stvorili premium bezalkoholna pića dizajnirana za najistančanija nepca. Današnji raspon proizvoda kombinira unikatne sastojke za dobivanje izvrsnog okusa.

Odlično osvježenje pružit će vam blagi Natural Indian Tonic Water ili gorkasti Sicilian lemon Tonic. Premium tonici, nositelji nagrada za najbolji okus, također su savršena pratnja za najcjenjenije napravljena žestoka alkoholna pića. Stoga izaberite jedan od ginova koji će im dati posebnu notu.

Iz male destilerije u Hamburgu dolazi ručno rađeni Gin Sul proizveden u malim serijama, pažljivo i selektivno kako bi se razvile najfinije arome. Dodatni naglasak kvaliteti ovog gina daje i ručno punjenje u jedinstvene bijele kamene i glazirane boce s utisnutim tekstom, kako bi se zaštitili suptilni okusi žestokog alkoholnog pića od svjetla i promjena u temperaturi.

Sadržana jednostavnost i svježina, biljke organskog podrijetla te suptilan dašak mediteranskog limuna karakteriziraju ovaj ekskluzivni suhi gin. Borovica, korijander, svježi limun iz Portugala, ružmarin, papar, lavanda, cimet, eterično ulje bušina samo su neki od sastojaka koji obuhvaćaju bit Gin Sula zaokružuju njegov istančan okus.

Inspiriran poviješću mistične alkemije i željom da se od najkvalitetnijih organskih biljaka stvori najbolji London Dry Gin, strastveni farmaceut kreirao je Copperhead Gin.

Savršen balans borovice, kardamoma, anđelike, sjemenki korijandera i korica naranče sljubili su se u osebujan i prepoznatljiv okus ovom mekanom i suptilnom, zlatno nagrađivanom, ginu.

Posebnost i alkemičarsku priču donose tri mješavine biljnih i voćnih ekstrakata koje dolaze aromatiziraju gin tonic. Dodatkom samo 4-8 kapi jedne od mješavina dobit ćete izuzetan funkcionalni učinak: aperitiv, digestiv ili energetik. Chopperhead GIN jednostavno poziva da kreirate svoj jedinstven i savršen gin tonic te i sami postajete alkemičar!