Jeste li već isprobali novi Čokolino koji okusom osvaja na prvu žlicu?

Čokolino Dark savršen je obrok za početak dana, a osim toga može biti odličan međuobrok koji ćete s lakoćom pripremiti i na poslu

Koliko ste puta preskočili doručak jer jednostavno niste imali ideju što pojesti ili ste već od ranog jutra u žurbi? Vjerujemo da nismo jedini kojima je ponekad teško naći vremena za lagan i balansiran početak dana, no možemo reći da je tome došao kraj jer jedan svima omiljeni jutarnji obrok dolazi u novom ruhu koje će vas osvojiti prvim zalogajem. Radi se o doručku našeg djetinjstva – Čokolinu, čija nova verzija ima sve što je potrebno da dan započnete puni energije.

Čokolino je duboko usađen u naša najdublja sjećanja i svakom žlicom vraća nam slatki okus djetinjstva. Stoga, ne možemo zamisliti bolji osjećaj kojim želimo započeti dan od ovoga. Iako se radi o dobro poznatom proizvodu, Čokolino je odrastao zajedno s nama i osim originalnog okusa, predstavljao niz uspješnih verzija koje su se prilagođavale njegovim obožavateljima. Tako se sada na tržištu pojavio sasvim novi okus zbog kojeg ćete jedva čekati jutra.

Čokolino Dark savršen je obrok za početak dana, a osim toga može biti odličan međuobrok koji ćete s lakoćom pripremiti i na poslu. Napravljen je od 100% zobenog brašna bogatog vlaknima, zaslađen isključivo datuljama i čokoladom te bogat kakaom. Upravo ti sastojci zaslužni su za puninu okusa ove dark kombinacije i osjećaj sitosti koji će vas dugo držati.

Može se pripremiti s običnim ili biljnim napitkom, a kao i uvijek gotov je u samo nekoliko minuta. Zato je Čokolino uvijek odličan izbor za sve koji imaju gust raspored već od jutra ili pak za one koji imaju naviku odgađati jutarnji alarm.

Potražiti na polici žitarica za doručak.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakKaufland nastavlja projekt oslikavanja trgovina
Sljedeći članakPlenković: Vidi se trend smanjenja cijena