JTI ponovno dobitnik certifikata Top Employer

Japan Tobacco International prepoznat kao jedan od vodećih svjetskih poslodavaca

Prilike za napredovanje u zemlji i inozemstvu, mogućnost rada od kuće koja doprinosi postizanju odlične ravnoteže između privatnog života i posla te inovativni pristupi postizanju jednakosti i dobrobiti zaposlenika samo su neke od karakteristika koje izdvajaju Japan Tobacco International od drugih poslodavaca.

Slijedom prethodno navedenog, JTI je osvojio Top Employer certifikat drugu godinu zaredom u Hrvatskoj. Ova prestižna nagrada dodjeljuje se kompanijama koje pokazuju izvrsne rezultate u pogledu radnih uvjeta koje nude zaposlenicima te potiču razvoj talenata na svim razinama.

Milena Rajić, direktorica Odjela za zaposlenike i korporativnu kulturu u JTI, izjavila je: “Iznimno smo ponosni što je Top Employer Institut ponovno prepoznao naše napore i predanost u pružanju mogućnosti rasta i razvoja zaposlenicima na svim razinama. Ovaj certifikat predstavlja sve ono u što vjerujemo- timski rad, naša korporativna kultura i zaposlenici koji je primjenjuju svakodnevno, postavljajući ciljeve, sudjelujući u inicijativama te nadahnjujući druge. Nastojat ćemo ubuduće nadmašiti navedeno postavljanjem ambicioznih ciljeva u ovom području te podizanjem standarda upravljanja ljudskim potencijalima”.

Zaposlenici u kompaniji JTI svakodnevno su motivirani mnogim benefitima. Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlenike i članove njihove uže obitelji, hibridni oblik zaposlenja, moderno radno okruženje i upotreba naprednih alata i sustava te mogućnost usavršavanja, uključujući kroz vanjske edukacije.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakHrvatski građani prvi po broju napojnica u svih 25 zemalja u kojima Glovo posluje
Sljedeći članakZoran Maksić – HUP