K – Videoteka: trajna i povoljna posudba filmova u Konzumu

Konzum je u ponudu svojih prodavaonica uveo još jednu dodatnu, inovativnu uslugu pod nazivom K – VIDEOTEKA. U više od 100 prodajnih mjesta Konzuma diljem Hrvatske, kupcima se u sklopu K – videoteke ekskluzivno nude najnoviji filmski hitovi koji se po prvi put pojavljuju u formi DVD-a, a mogu se kupiti samo u Konzumu.

Ponuda K – videoteke sastoji se od najnovijih filmskih hitova, koja uključuje i neke od najpopularnijih filmova koji su se do nedavno prikazivali u kinima. U aktualnoj ponudi koja vrijedi do 26. svibnja, mogu se pronaći hitovi kao što su Mladi mjesec, Građanin opasnih namjera, Astroboy, Moja grčka avantura, Ratni profiteri i drugi. Novi hit filmovi u K – videoteku dolaze svaka tri tjedna, kada se mijenja cjelokupna ponuda.

Najveća pogodnost koju Konzum omogućuje svojim kupcima je ta da se u K videoteci mogu kupiti DVD izdanja najnovijih filmova po cijeni već od 14,99 kuna, što je cijena jednokratne posudbe u klasičnoj videoteci. Uz trajnu posudbu, odnosno kupnju u K videoteci, više ne treba brinuti o članarinama i zakasninama, a u omiljenim filmovima može se uživati više puta u udobnosti vlastitog doma. K – videoteku kupci će pronaći u svim Super i Maxi te dijelu malih Konzum prodavaonica, a za dodatne informacije mogu posjetiti internetske stranice www.konzum.hr.

Sasvim nova i inovativna, usluga u Konzumu omogućuje svim filmofilima opremanje kućnih filmskih kolekcija po izuzetno povoljnim cijenama. Konzum je na ovaj način dodatno obogatio svoju ponudu i uslugu, što za kupce predstavlja dodatni razlog za posjetu prodavaonicama Konzuma.