Nove čokolade – Kandi Celebration, Party time i Sweet dreams stvarane su s idejom da u jednom trenutku osjetite svu čaroliju njihovih okusa. Neobične kombinacije najfinije bijele ili mliječne čokolade s aromama i dodacima posebno su zanimljive za sve one koji vole izazov novog, jer su one zaista iznenađenje u svijetu čokolada.

Kandi Celebration, Party time i Sweet dreams su nove čokolade u Kandit obitelji koje su na tržište izašle u vrijeme vrhunca potražnje za slatkim programom i predstavljaju idealan poklon, ali i savršenu čokoladu za trenutke opuštanja.

Čokolade dolaze u različitim okusima i kombinacijama. Celebration je spoj fine bijele čokolade s aromom ruma uz dodatak prženog badema koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Kombinacija mliječne čokolade i okusa kuhanog vina uz dodatak hrskavog keksa pravi je Party Time užitak.

Desert u kojem ćete istinski uživati spoj je fine mliječne čokolade i arome kolača Panettone za idealne Sweet dreams trenutke.

Ovih praznika, uživajte sa svojim najmilijima sakupljajući uspomene uz najfinije okuse, one okuse koji se pamte i kasnije podsjećaju na neke prekrasne trenutke koje ste stvarali sa svojom obitelji i prijateljima.