19.7 C
Zagreb
Nedjelja, 21. srpnja 2024., 03:45
Tržišne komunikacijeKarlovačko je novi partner KHL Medveščak Zagreb

Karlovačko je novi partner KHL Medveščak Zagreb

U novoj EBEL sezoni Medveščak će imati potporu jednog od najpoznatijih domaćih pivskih brendova, Karlovačkog.

Karlovačko je prepoznalo pozitivnu priču Medveščaka kao najboljeg sportskog brenda u Hrvatskoj i jednom od TOP 3 sportska brenda u regiji po izboru javnosti.

Karlovačko se u nju partnerski uključuje kao podrška novim uspjesima zagrebačkih Medvjeda u srednjoeuropskoj EBEL ligi.

“Sa svakom novom sezonom pred sebe postavljamo nove izazove, kako na ledu tako i uz led. Da bismo se uspješno nosili s tim izazovima uz sebe moramo, i želimo, imati kvalitetne partnere, a Karlovačko je upravo takav partner. Ponosni smo da je jedan vrhunski pivski brend prepoznao vrijednost našeg kluba i sve ono što smo zajedno s našim navijačima gradili svih godina i sportskih sezona do sada. Dokaz je ovo kako najbolji idu uz najbolje i sretan sam kako ćemo kao Najbolji sportski brend u Hrvatskoj i jedan od TOP 3 najbolja SPORTO brenda u regiji uz sebe od ove sezone imati Karlovačko kao našeg vrhunskog i vrijednog partnera na radost Kluba i na radost navijača kroz sve novosti i zanimljivosti koje zajednički pripremamo”, izjavio je direktor komunikacija Medveščaka Ranko Vučinić.

“Karlovačko je moderan i progresivan brend, a kroz njega šaljemo poruku da treba biti optimist i usuditi se iskoristiti prilike koje se nude. Stoga, Karlovačko traži i podržava dobre sportske i klupske priče, a u hokejaškom klubu Medveščak prepoznali smo upravo to – dobru i pozitivnu priču o predanim igračima, vjernim navijačima i atraktivnom sportu. U ekipi Medveščaka vidimo i odlike našeg brenda: optimizam i odvažnost. Upravo zbog toga Karlovačko je postalo ponosan sponzor ovog kluba”, izjavio je direktor marketinga kompanije Heineken Hrvatska Filip Rabuzin.

Službena objava partnerstva hokejaša Medveščaka i Karlovačkog održat će se u sklopu službenog predstavljanja momčadi 4. rujna u Ledenoj dvorani Doma Sportova.

Prvu domaću utakmicu u svojoj novoj EBEL sezoni hokejaši Medveščak igraju 10. rujna u Ledenoj dvorani Doma Sportova protiv mađarskog Fehervara AV19.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...