I ove godine Konzum svim zaposlenicima kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole omogućava da taj dan provedu uz svoje mališane

Svi zaposlenici Konzuma kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole dobit će slobodan radni dan u ponedjeljak 4. rujna, na prvi dan školske godine.

Na taj će način moći biti uz svoje dijete u trenutku kad će zakoračiti u uzbudljiv svijet učenja, stjecanja znanja i stvaranja prvih čvrstih prijateljstava te će s njim moći podijeliti sve doživljaje tog važnog dana u obitelji svakog školarca.

“Prvi dan škole prekretnica je u životu svih mališana, a naša je želja da sve avanture i ushićenja tog dana mogu odmah podijeliti s roditeljima. Iz tog razloga svim zaposlenicima kojima dijete kreće u osnovnu školu darujemo slobodan radni dan kako bi zajedno s njime sudjelovali u stvaranju najljepših uspomena za cijeli život”, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Slobodan radni dan za roditelje prvašića Konzum je uveo još prošle godine kada je taj dan u Konzumu iskoristilo 468 zaposlenika, dok će ga ove godine iskoristiti ukupno 319 zaposlenika čijih 322 djece kreće u prvi razred.