bajaga-jelena-rozga-alexander-gerschbacher-zdravicaDeveta Karlovačko Live turneja posjetit će devet hrvatskih gradova

Tradicionalna glazbena platforma Karlovačkog piva, Karlovačko live, ove godine spojit će popularnu pjevačicu Jelenu Rozgu i legendarnog rock glazbenika Momčila Bajagića Bajagu.

Deveta Karlovačko live turneja posjetit će devet gradova u Hrvatskoj.

Započinje 27. studenoga u Splitu, nastavlja se 4. prosinca u Zadru, zatim 9. prosinca u Varaždinu, 11. prosinca u Osijeku, 16. prosinca u Zagrebu, 18. prosinca u Rijeci, 26. prosinca u Bjelovaru, 27. prosinca u Karlovcu te završava koncertom u Puli 28. prosinca.

Karte za Karlovačko Live turneju moći će se kupiti putem sustava Eventim od srijede, 26. listopada, rečeno je na današnjoj prezentaciji u zagrebačkom klubu H2O.

Popularna pjevačica Jelena Rozga karijeru je započela u grupi Magazin, no kasnije se odlučila posvetiti solo karijeri. Njezin drugi samostalni album i istoimeni singl “Bižuterija” postali su veliki hit i Jelena je trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj. “Vjerujem da će to biti koncerti koje ću pamtiti cijeli život. Dat ću sve od sebe, kao i uvijek, i nadam se da će se tražiti karta više. Pozivam sve da se dođu i dobro se zabave uz moje i Bajagine hitove”, rekla je Rozga na prezentaciji.

Momčilo Bajagić Bajaga, jedan od najpoznatijih glazbenika bivše Jugoslavije, na glazbenoj je sceni od 1974. godine. Od 1984. nastupa s grupom Instruktori te je autor nekih od najpoznatijih rock pjesama koje su postale evergreeni. “Karlovačko live jedna je od najprestižnijih turneja u regiji i drago mi je da smo Instruktori i ja dio toga. Očekujem odlične koncerte i puno posjetitelja”, kazao je Bajaga.

Predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher najavio je ovogodišnju Karlovačko live turneju riječima kako “Karlovačka pivovara uvijek želi zadovoljiti potrebe svojih potrošača, a Karlovačko live osigurat će im odličnu zabavu i priliku da provedu vrijeme sa svojim prijateljima”.

“Ponosan sam što mogu najaviti da nastavljamo s ovom tradicijom deveti put uz dobru glazbu i omiljeno Karlovačko. Očekujem odličnu atmosferu na koncertima. Na kraju, pozivam sve da nam se pridruže na Karlovačko live turneji i uživaju u koncertima”, rekao je Gerschbacher.