karlovacko-radler-packshot-largeNovo osvježavajuće piće na tržištu će biti dostupno od sredine ožujka u većini kafića i trgovina diljem Hrvatske

Karlovačka pivovara predstavlja novi proizvod u svom portfelju, Karlovačko Radler. Riječ je novitetu na hrvatskom tržištu kojeg čini mješavina svijetlog lager piva (40%) i osvježavajućeg bezalkoholnog pića od limunovog soka (60%).

S alkoholnim udjelom od 2% Karlovačko Radler na hrvatsko tržište dolazi pakirano u boci od 0.3l i 0.5l te u limenkama od 0.5l.

„Uvijek nastojimo biti aktualni i relevantni našim potrošačima i ponuditi im nova iskustva uživanja u našim proizvodima. Pivo je fascinantna kategorija proizvoda i unatoč činjenici da nastaje od samo četiri glavna sastojka, bezbroj je različitih mogućnosti i kombinacija za stvaranje novih okusa. Pozivam sve željne novih iskustava na osvježenje s Karlovačko Radlerom“, istaknuo je povodom predstavljanja novog proizvoda predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher.

Zahvaljujući odličnoj kombinaciji Karlovačkog piva i limunovog soka, Karlovačko Radler idealno je piće za osvježenje. Stoga je prava prilika za konzumaciju Karlovačko Radlera nakon bavljenja sportom ili drugim fizičkim aktivnostima.

Također, Karlovačko Radler zadržava i neke od glavnih karakteristika Karlovačkog piva u pogledu savršenog izbora pića za one posebne trenutke zabave, druženja i opuštanja u društvu prijatelja.

Karlovačka pivovara predstavljanjem novog proizvoda u svom portfelju potvrđuje snažnu poziciju na hrvatskom pivskom tržištu i predanost stalnom unapređenju svih aspekata poslovanja.

Pivovara drži čvrsto drugo mjesto s 26,1% udjela (prema podacima Grupacije proizvođača piva za 2010. godinu). Karlovačko Radler novi je član u portfelju Pivovare koji će biti dostupan potrošačima od sredine ožujka u većini kafića i trgovina diljem Hrvatske.
karlovacko-radler-logo