Karlovačko Laganini Radler novi je član portfelja Karlovačke pivovare. Riječ je o jedinstvenom spoju Karlovačkog svijetlog piva i osvježavajućeg voćnog soka s okusom limete, cilantra (korijandera) i mirte.

Karlovačko Laganini Radler inspiriran je Mediteranom i mediteranskim stilom života koji odiše filozofijom “polagano”, “pomalo”. Vodeći se filozofijom uživanja u životu, stvoren je Karlovačko Laganini Radler za svakodnevno uživanje i opuštanje, kažu u pivovari.

“Kako bismo napravili Karlovačko Laganini Radler, uzeli smo najbolje iz prirode: pivo spravljeno od vrhunskih sastojaka, limetu, odlično mediteransko začinsko bilje te smo ih pretočili u još jedno izvrsno pivo”, izjavila je Branka Slaveska, predsjednica Uprave Karlovačke pivovare.

“Teško je zamisliti proizvod koji više osvježava i u kojem se više uživa od piva. Pivo je idealno piće za gotovo svaku prigodu, a naš Karlovačko Laganini Radler izvrstan je u trenucima opuštanja kada nam je potreban predah od užurbanog stila života. Vjerujemo da će kombinacija limete, cilantra (korijandera) i mirte biti vrlo zanimljiva ljubiteljima Radlera”, dodala je Slaveska.

Marketinška podrška: ATL i BTL aktivnosti

Logističke informacije: staklena povratna boca 0,5 l, staklena povratna boca 0,33 l, limenka 0,5 l, PET boca 2 l, PET boca 1 l

Proizvođač: Karlovačka pivovara d.o.o., Dubovac 22, 47000 Karlovac

Tel./fax: +38547/607-111, +38547/451-321

Web site, e-mail: www.karlovacko.hr, marketing@karlovacko.hr