karlovacko-radler_mokraPivo s okusom Karlovačko Radler proglašeno je najboljom inovacijom proizvođača piva Heineken u čijem sastavu posluje i Karlovačka pivovara.

Nagrada je uručena na godišnjoj dodjeli “Heineken Brand Building Awards” održanoj prošloga tjedna u Amsterdamu te predstavlja “potvrdu izvrsnih rezultata Karlovačko Radlera čije je lansiranje donijelo nešto sasvim novo na hrvatsko pivsko tržište”, ističu iz Karlovačke pivovare.

Heineken Brand Building Awards priznanje uvedeno je 2010. godine s ciljem prepoznavanja i nagrađivanja komercijalnih aktivnosti koje značajno doprinose snazi brenda. Ove je godine za nagrade bilo prijavljeno oko 120 projekata iz komercijalnih sektora više od 100 zemalja diljem svijeta. Nagrade se dijele u pet kategorija, a Karlovačko Radler proglašen je pobjednikom u kategoriji inovacije, kaže se u priopćenju.

alexander-gerschbacher-large1Karlovačka pivovara predstavila je Karlovačko Radler, kombinaciju limunovog soka i Karlovačkog piva, u ožujku ove godine, a do sada je prodano oko 100.000 hektolitara ovog osvježavajućeg pića.

“Ponosni smo na ovu nagradu koja predstavlja potvrdu odličnog timskog rada u Karlovačkoj pivovari. Svi dijelovi organizacije doprinijeli su ovom uspjehu. Karlovačko Radler najbolji je primjer kako mi u Karlovačkoj pivovari živimo svoju viziju da budemo najbolja pivovara u Hrvatskoj”, izjavio je ovim povodom predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher.

Karlovačka pivovara danas zauzima snažnu drugu poziciju na hrvatskom pivskom tržištu. Usto, svoje proizvode izvozi u Australiju, Austriju, BIH, Njemačku, SAD, Sloveniju, Švedsku i Švicarsku.