Njemački trgovac Kaufland objavio je kako je u posljednjih 12 mjeseci dovršio integraciju 58 trgovina lanca Real u Njemačkoj pod svoj brend. Projekt je započeo 1. veljače prošle godine i od tada je Kaufland renovirao više od 325.000 četvornih metara prodajnog prostora. U obnovljenim trgovinama, pod Kaufland brendom, su novi rashladni ormari, servisni pultovi i nadograđena tehnologija. Lanac je objavio da je također redizajnirao blagajne, prenosi portal esmmagazine.com.

Projekt manager Kauflanda, Lehel Salat, istaknuo je: “Svaka pojedina lokacija je priča o uspjehu za sebe, što je bilo moguće samo zahvaljujući brojnim vrijednim rukama, profesionalnom planiranju – i iznad svega povjerenju ljudi koji su sada dio Kaufland tima. Jako smo zahvalni na tome.”

Kaufland je u svakoj trgovini uspostavio posebne timove koji se sastoje od iskusnih zaposlenika Kauflanda koji su kolege iz Reala podučili procesima i sustavima. Svaka poslovnica nudi više od 35.000 artikala, od živežnih namirnica do svakodnevnih potrepština.

Odjeli svježih proizvoda u obnovljenim trgovinama nude voće i povrće, mliječne proizvode, meso, kobasice, sir i ribu.

U travnju prošle godine Kaufland je završio integraciju internetske trgovine Real hipermarketa u svoju web stranicu kaufland.de.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!