Kupci su odlučili da je u kategoriji “Odjel svježeg mesa – mesnica u maloprodajnom trgovačkom lancu” Kaufland uvjerljivo najbolji

Prema istraživanju koje je u siječnju ove godine provela švicarska nezavisna međunarodna organizacija ICERTIAS, najbolji odjel mesnice među maloprodajnim trgovačkim lancima kupci pronalaze u Kauflandu.

Ispitanici su sudjelovali u istraživanju u kojemu su između ostalog trebali odgovoriti na sljedeće:
Navedite naziv maloprodajnog trgovačkog lanca koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete kada je riječ o ODJELU ZA PRODAJU SVJEŽEG MESA (mesnica u maloprodajnom trgovačkom centru) na hrvatskom tržištu.

Najveći broj ispitanika na ovo je pitanje odgovorilo kako najvišu razinu kvalitete u odjelu svježeg mesa pronalaze u Kauflandu.

Istraživanja Qudal rađena su u skladu s odredbama Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Cilj Qudal zlatne medalje je omogućiti potrošačima lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na hrvatskom tržištu, a Kaufland je osvajanjem maksimalnog broja zvjezdica u navedenoj kategoriji potvrdio kvalitetu svojih proizvoda.