Instrumenti kontrolinga bit će glavna tema ovogodišnje 8. Kontroling konferencije koja će se održati 9.6.2017. u The Westin hotelu u Zagrebu

Ova konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar – Kitarović, Ministarstva financija Republike Hrvatske te Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Neke od tema na konferenciji bit će:
International standards in Controlling – Conceptual background and implementation in practice
Međunarodni standardi u kontrolingu u Hrvatskoj
Identificiranje potrebe i mogućnosti korištenja instrumenata  kontrolinga –  primjer iz prakse
Strateško planiranje kao temelj održivog poslovanja
Operativno planiranje – kreiranje planskih aktivnosti za naredno razdoblje
Upravljanje prihodima – pretvaranje gomile brzih podataka u prihode
Strateško i operativno restrukturiranje – primjer iz prakse

Dodijelit će se i godišnja nagrada “Najbolji kontroler – The Best Controller” čime se žele prepoznati i istaknuti primjere izvrsnosti u kontrolingu, a što u konačnici treba poslužiti prvenstveno kao poticaj za daljnji razvoj i primjenu kontrolinga u poslovanju.

Dodjela nagrade za Najboljeg kontrolera – The Best Controller za 2017. godinu će se također održati 9.6.2017. na 8. Kontroling konferenciji.

U okviru ovogodišnje konferencije provodi se istraživanje pod nazivom “Primjena instrumenata kontrolinga u praksi”, a rezultati istraživanja bit će prikazani na samoj konferenciji.

I u okviru ovogodišnje konferencije objavit će se knjiga radova pod naslovom “Instrumenti kontrolinga” iz serije knjiga “Kontroling u praksi”. Knjiga će sadržavati recenzirane radove domaćih i inozemnih autora, a svaki sudionik ovogodišnje Kontroling konferencije će dobiti jedan primjerak knjige.

Prijave na 8. Kontroling konferenciju traju do 5.6.25017. godine.

Link za prijave i detaljan program konferencije: http://www.poslovnaucinkovitost.eu/kontroling-konferencija/kontroling/8.-kontroling-konferencija-2017
Sve informacije dostupne su na www.poslovnaucinkovitost.eu