iphone_internet-prodavaonica-largeKonzum je u svoju ponudu, kao prvi trgovački lanac na hrvatskom tržištu, uveo aplikaciju putem koje svim korisnicima uređaja iPod Touch, iPhone, iPad i BlackBerry omogućava kupnju u Konzum Internet prodavaonici putem smart mobilnih uređaja, priopćeno je danas iz tog trgovačkog lanca.

Radi se o vrlo kvalitetnom rješenju koje je već u prva dva dana od implementacije zabilježilo više od 1300 downloada aplikacije što najbolje potvrđuje atraktivnost ove dodatne usluge, ističu iz Konzuma.

m-Konzum aplikacija za smart mobilne uređaje potpuno je usklađena s Konzum Internet prodavaonicom, pojašnjava se. To znači da su sve promjene koje se učine preko mobilnih uređaja odmah vidljive i na Internet stranicama.

Korisnicima se nudi više od 20.000 artikala, mogućnost izbora termina dostave, uvid u popis starih narudžbi, aktualne liste kupnje i akcije koje su u tijeku, dok su preporuke posebno prilagođene potrebama kupaca.

Također, svaki proizvod može se dodati u košaricu ili vlastitu listu najdražih proizvoda što olakšava njegovo pronalaženje pri budućim kupnjama. Kupci sami odabiru način plaćanja koje je moguće ostvariti i putem mobilnih uređaja.

blackberry_internet-prodavaonica-largeKao osnovne prednosti iz Konzuma navode kako putem nove usluge kupci imaju mogućnost na jednostavan i brz način obaviti kupnju i tako uštedjeti vrijeme i novac.

Prednost je i usklađenost popisa, proizvoda, favorita i narudžbi što čini kupnju putem aplikacije, koja se može besplatno preuzeti sa službenih stranica Konzuma, iznimno jednostavnom.

Daljnjim razvojem aplikacije, usluga kupnje u Konzum Internet prodavaonici uskoro će biti dostupna i korisnicima mobilnih uređaja baziranih na Android platformama.

Početkom sljedeće godine planira se uvođenje nove usluge za sve kupce koji će putem navigacijskih uređaja moći pronaći lokacije svih Konzumovih prodavaonica u Hrvatskoj, kao i integracija ove usluge s društvenim mrežama poput Facebooka, poručuju iz Konzuma.