Konzum mobilna aplikacija za kupnju prva je prodajna aplikacija u Hrvatskoj na Windows 8 platformi za tablete i desktope.

Novi operativni sustav Microsofta, Windows 8, ovih je dana i službeno predstavljen u Hrvatskoj, a u njegovoj lokaliziranoj inačici na Windows Store-u među domaćim aplikacijama prva je dostupna aplikacija za internetsku kupnju u Konzumu, navodi se u priopćenju.

Besplatnu mobilnu aplikaciju Konzuma moguće je preuzeti na iPhone-u, iPad-u i iPodu-u te BlackBerry i Android uređajima. Mobilna aplikacija omogućava kupnju u pokretu i pruža mogućnost kupnje iz naslonjača.

Konzum mobilna aplikacija je najjednostavniji način za kupnju svih proizvoda potrebnih u kućanstvu, a potpuno je usklađena s Konzum Internet prodavaonicom.

Konzum Internet prodavaonica nudi više od 20.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala, jednostavan odabir proizvoda i ‘punjenje’ košarice te stalno praćenje potrošenog iznosa i jednostavno plaćanje.

Za kupnju u Konzum Internet prodavaonici dovoljno je registrirati se kao korisnik na adresi online.konzum.hr, a novi Windows 8 operativni sustav kupnju putem Konzum mobilne aplikacije učinit će još jednostavnijom i zabavnijom, poručuju iz Konzuma.

Windows 8 nudi korisnicima brojne novosti i mogućnosti, brzo i fluidno korisničko sučelje koje se može u potpunosti prilagoditi zahtjevima korisnika, radi jednako dobro korištenjem tableta i zaslona osjetljivih na dodir te uz tipkovnicu i miša. Windows 8 operativni sustav savršeno odgovara i za posao i za zabavu, a lokalizirana inačica na hrvatskom jeziku već je dostupna domaćim korisnicima, ističe se u priopćenju Konzuma.