Dugo očekivana Konzumova prodavaonica napokon je otvorena u samom centru Rijeke, na adresi Riva 16. Na ukupnoj površini od 280 četvornih metara kupcima će, uz prepoznatljiv asortiman Konzuma, na raspolaganju biti i brojne druge usluge. Od samoposlužne pekarnice s dnevno svježim kruhom, pecivima i pekarskim proizvodima, samoposlužnog delikatesnog odjela, bogate ponude gotovih jela gastro odjela do novosti u ponudi, usluge coffee to go. Konzumovi kupci moći će uživati u svakodnevno svježim jelima, raznovrsnim prilozima i salatama te brojnim dnevnim ponudama.

U novootvorenom Konzumu u Rijeci kupci će svoju kupnju moći obavljati od ponedjeljka do subote, u vremenu od 7.00 do 21.00 sat te nedjeljom od 8.00 do 15.00 sati. Na usluzi će im biti 18 zaposlenika prodavaonice zahvaljujući kojima će iskustvo kupnje biti još ugodnije.

“Nova Konzumova prodavaonica nalazi se u samom centru grada, u blizini autobusnog kolodvora, Rive i riječkog Korza. S obzirom na veliku cirkulaciju ljudi u ovom dijelu Rijeke i stalnu izmjenu putnika, odlučili smo otvoriti modernu prodavaonicu u kojoj će kupcima na raspolaganju biti vrhunski asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda te veliki izbor gotovih jela za situacije kada su u žurbi i trebaju brzo obaviti kupnju. U tome će im dodatno pomoći i 6 samonaplatnih blagajni, od kojih su 4 bezgotovinske i 2 gotovinske”, izjavio je Igor Rikel, Konzumov regionalni direktor.