VijestiZemljaKonzum u ponudu uveo i poklon karticu

Konzum u ponudu uveo i poklon karticu

konzum-poklon-karticaS ciljem dodatnog unapređenja bogate ponude za blagdansko darivanje i sve druge posebne prigode, Konzum je svojim kupcima olakšao odabir najljepših poklona za najmilije i ponudio novu uslugu – Konzum poklon karticu, izvijestili su danas iz tog trgovačkog lanca.

Osnovna vrijednost Konzum poklon kartice je u tome što pruža velike mogućnosti izbora, što je to dar koji omogućuje da osoba koja dobiva poklon sama odabere što zaista treba i želi, navode iz Konzuma.

Poklon kartica, u vrijednosti iznad 50 kuna, dostupna je trenutno u 15 zagrebačkih Super Konzum prodavaonica, ali ju je moguće iskoristiti u bilo kojem Konzum prodajnom mjestu, u roku od 12 mjeseci od dana kupnje kartice. Kartica se može kupiti na info pultu u Konzum prodavaonicama i na blagajnama prilikom obavljanja kupnje, a vrijedi od trenutka aktivacije na blagajni.

Uplatu vrijednosti na Poklon karticu moguće je napraviti gotovinom, debitnim i kreditnim karticama ili drugom Poklon karticom. Također, moguće je platiti cjelokupan ili djelomičan iznos kupnje, navodi se u priopćenju.

Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...