Konzumovi kupci nagrađeni putovanjem u Istanbul

konzum-istanbul-ftdČetrdeset sretnih dobitnika Konzumove nagradne igre „Osvoji 200.000 kuna ili otputuj u Istanbul“ iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine vratilo se prepuno dojmova s nagradnog putovanja u Istanbul u kojem su imali priliku upoznati i popularni bračni par Halita Ergenca i Berguzar Korel, glumce serije „1001 noć“, priopćeno je danas iz Konzuma.

U četverodnevnom putovanju imali su priliku posjetiti najpoznatiju građevinu Istanbula Aju Sofiju kao i posljednju veliku kraljevsku džamiju – Plavu džamiju te carsku palaču Topkapi.

U poludnevnom krstarenju Bosporom uživali su u nezaboravnom pogledu, a posjetili su i najveći istanbulski bazar Kapali čaršiju kao i tradicionalni turski restoran Kervan Sarayju s trbušnim plesačicama.

Osim obilaska većine lokacija na kojima se snimala serija „1001 noć“, ovo putovanje će im zasigurno ostati u posebnom sjećanju i zbog druženja s glumcima Halitom Ergencom i Berguzar Korel na zajedničkoj večeri u ekskluzivnom restoranu Sauda Kebap na splavi usred Bospora.

Tom prilikom svi sretni dobitnici Konzumove nagradne igre imali su priliku porazgovarati i fotografirati se s glumcima, dobiti autograme i uživati u ekskluzivnoj večeri s turskim specijalitetima.

Ova nagradna igra dio je cjelokupne kampanje „Konzum ostvaruje Vaše snove“ čije je zaštitno lice uz popularne turske glumce i hrvatska glumica Marijana Mikulić koja je i izvukla sretne dobitnike između više od 750.000 pristiglih kupona.

Prethodni članakNovi doživljaj zvuka uz Philipsovu liniju Heritage
Sljedeći članakNovi zakon na snazi: za pripremanje sendviča u marketu kazna 5 tisuća kuna!