Donacija1Povodom obilježavanja svoje 10. godišnjice, drogerija Kozmo je u suradnji s Klubom roditelja nedonoščadi “Palčići” organizirala humanitarnu akciju “Daruj i ti bubamaru za sreću”.

Ovom akcijom Kozmo je pozvao svoje kupce da u periodu od 8. lipnja do 7. srpnja kupnjom bubamare na simboličan način pomognu radu Kluba te tako olakšaju borbu djece Palčića.

Prikupljeni iznos od 155.370,66 kuna ovaj petak, 31. srpnja, u prostorijama Kluba u ime Kozma predao je direktor Nenad Mršić i tom prilikom zahvalio svim kupcima.

bubamara1“U Kozmu smo iznimno ponosni na uspjeh ove akcije kojom smo još jednom pokazali da zajedničkim snagama možemo učiniti razliku te ovim malim borcima i njihovim roditeljima olakšati svakodnevnu borbu. Zahvaljujemo svojim kupcima što su prepoznali vrijednost ovog cilja i pridružili nam se u akciji”, kazao je Mršić.

“Beskrajno smo zahvalni sto je Kozmo  prepoznao naš rad  te nam se pridružio u borbi za najmanje heroje. Hvala od srca svim kupcima koji su kupnjom bubamara prikupili ovaj impozantan iznos i dali nam krila za dalje. Najveća nagrada svima nama neka bude radostan osmjeh i sretno djetinjstvo naših Palčića”, rekla je predsjednica Kluba Željka Vučko.