Brend Dorina čini čak 15 različitih okusa u tri vrste pakiranja: omotnica, flowpack i kartonski etui. Ova posljednja dva pakiranja novost su u ponudi pri čemu moderno i praktičnije flowpack pakiranje bolje čuva svježinu proizvoda te omogućava ljepši i atraktivniji dizajn na sjajnoj foliji, dok je kartonski etui s mašnicom prigodno blagdansko pakiranje.

Čokolade Dorina i dalje imaju prepoznatljivu crvenu boju omota, no sada dolaze u modernom dizajnu te s novim oblikom kockica čokolade. Uz rebranding, nedavno je predstavljena i prva hrvatska mousse čokolada kao novi čokoladni trend u Hrvatskoj i regiji.

“Mousse čokolade posljednje su u nizu inovativnih okusa koje je Kraš prvi predstavio domaćem tržištu, a među koje spadaju i danas izuzetno popularne Dorina s mrvljenim keksom, Dorina ledena čokolada punjena kremom s osvježavajućim efektom, Dorina Jaffa kao čokolada jedinstvene recepture (punjena kremom i želeom) te Dorina sa stevijom koju je Kraš napravio prvi u regiji”, kažu u tvrtki.

Kraš surađuje s većinom domaćih i internacionalnih lanaca, kako na hrvatskom, tako i na tržištu regije preko svojih podružnica, a izvozi i na tržišta SAD-a, Kanade, Australije, Saudijske Arabije, u Europsku uniju te na šire tržište regije. Osim navedenog, tu je i vlastiti maloprodajni lanac Kraš Bonbonnière koji čine 19 darovnih dućana i tri Choco bara u Rijeci, Opatiji i Zagrebu.

Osim inovacija u asortimanu (novi dizajn, novi oblici čokolada, novi tipovi pakiranja), Dorina je pripremila i sveobuhvatnu marketinšku kampanju koja je upravo u tijeku. S ATL aktivnostima pokrivena je većina komunikacijskih kanala – sve tri nacionalne televizije, outdoor oglašavanje s billboardima, megaboardima i city lightovima, print, radio i web kampanja. Uz osnovne police Dorina je na samim prodajnim mjestima prisutna i na posebno dizajniranim stalcima.