Križevački lanac KTC u ponedjeljak je u karlovačkom naselju Švarča otvorio Trgovački centar koji će zapošljavati 48 djelatnika i u koji je uloženo 6,5 milijuna eura, izvijestili su iz tvrtke. Uz supermarket, na adresi Senjska ulica 118, nalaze se i poljoljekarna, benzinska postaja i restoran.

U ponudi supermarketa izdvaja se bogati prehrambeni asortiman s posebnim naglaskom na dnevno svježe meso, mlijeko i mliječne proizvode, delikatesnu robu te voće i povrće. Ponuda obuhvaća i veliki izbor pića, sredstava za čišćenje, kozmetike, kućnih potrepština, tehničke robe. Radno vrijeme supermarketa je svaki dan od 7 do 21, a nedjeljom od 7 do 14 sati.

Poljoljekarna nudi sredstva za zaštitu bilja, mineralna i organska gnojiva, sjemensku robu i sadni matrijal, profi supstrate i zemlju za cvijeće, stočnu hranu, opremu za navodnjavanje, opremu za podrumarstvo i vinogradarstvo, te alate za primjenu u poljoprivredi. Kupcima je na raspolaganju educirano prodajno osoblje, a radno vrijeme poljoljekarne je od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Restoran i catering Karlovac u dnevnoj ponudi ima pet vrsta toplih jela i a la carte ponudu. Prostor je pogodan za organizaciju svadbenih i drugh svečanosti, a može primiti do 400 gostiju. Radno vrijeme mu je od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati, a nudi i uslugu cateringa.

Radno vrijeme benzinske postaje je svaki dan od 6 do 22, a nedjeljom od 6 do 20 sati.

KTC je na hrvatskom tržištu prisutan 26 godina, poslovne prostore ima u 25 gradova širom zemlje, a osnovna mu je djelatnost trgovina u 27 supermarketa. Ponuda je dopunjenja s 22 poljoljekarne, 15 benzinskih postaja i 21 restoranom. Uz KTC posluje i KTC Jadran sa tri hotela na jadranskoj obali (u Baškoj Vodi i Makarskoj). Ukupno zapošljava 1400 djelatnka.