VijestiZemljaOtvoren 100. Spar supermarket u Hrvatskoj

Otvoren 100. Spar supermarket u Hrvatskoj

U rekordnom roku od samo 3,5 mjeseca uz kružni tok, na ulazu u grad Novi Marof s varaždinske magistrale, niknuo je najnoviji Spar supermarket. Ovaj impresivan stakleni objekt plijeni pažnju svojim izgledom, a drvene grede i paneli daju toplinu i privlačnost modernom supermarketu. Uz prostrano parkiralište s 91 parkirnim mjestom rezerviranim za kupce ovog kraja, Spar ponuda od sada je dostupna i svim stanovnicima Novog Marofa i okolnih mjesta.

Svečanom otvorenju prisustvovao je gradonačelnik Siniša Jenkač, koji je s Helmutom Fenzlom, predsjednikom Uprave Spar Hrvatska, rezanjem vrpce i formalno pustio u rad 100. Spar supermarket.

Raznolikost, bogatstvo i posebnost ponude očituje se u širokom izboru prehrambenih i neprehrambenih artikala, a ono što ovaj Spar čini posebnim su svakako odjel ribarnice sa svježom ribom, odjel mesnice s najširim izborom programa za roštilj i drugog svježeg mesa te toploteka s velikim izborom gotovih jela. Uz to, za jednostavniju kupovinu u novom Spar supermarketu postavljene su i četiri brze blagajne.

Poznato je kako je suradnja s lokalnim dobavljačima Spar-ov imperativ, tako se i ovoga puta nastavlja tradicija uske i dobre suradnje s lokalnim proizvođačima. Upravo lokalni proizvođač Martinjak bit će zadužen za opskrbu svježim crvenim mesom, dok su priliku za prezentaciju svojih proizvoda i posebno mjesto na policama supermarketa dobili još vinarija Šafran, Euro-milk s mliječnim proizvodima za robne marke S-Buget te ZMH Horvat s ponudom smrznutog povrća i ribe.

Dolazak Spar-a otvorio je i prilike za zaposlenje, koje je dobilo 24 novih djelatnika s područja Novog Marofa, trećeg po veličini grada u Varaždinskoj županiji. U želji da pomogne i da svoj doprinos i lokalnoj zajednici, tvrtka je prilikom otvorenja Spar trgovine u Novom Marofu donirao Vatrogasnu zajednicu grada Novog Marofa i to s onime što im najviše treba za kvalitetan i olakšan rad, radnim vatrogasnim kacigama.

Posebno povodom otvorenja, Spar je za kupce organizirao i prigodne akcije i pogodnosti pa je tako prvih 200 kupaca u novootvorenom supermarketu moglo kupiti kruh za svega jednu kunu. Radno vrijeme supermarketa u Novom Marofu je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 14 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

dm Zadar jump održat će se u subotu 27. srpnja

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27....

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...