Prirodni okusi i arome iz Labello Fruity shine kolekcije nude uzbudljivo iskustvo za sva osjetila. Okusi lubenice, sočne breskve ili zavodljive jagode pravi su izbor za sve željne slatkog okusa na usnama.

labello1“Labello proizvodi sadrže prirodne okuse s autentičnim aromama koje pružaju nezaboravno iskustvo za sva osjetila. Dokazano je da se mirisi i okusi najintenzivnije osjećaju upravo na usnicama čime utječu na dobro raspoloženje i izazivaju pozitivne emocije”, naglasila je Gudrun Weihe iz Labello odjela za razvoj mirisa.

Labello Vitamin Shake kolekcija dodatno će nahraniti usne vitaminom C koji potiče proizvodnju kolagena, vitaminom E, koji regulira vlažnost i potiče regeneraciju zaštitnog sloja usana, te provitaminom B5 koji ih štiti od isušivanja.

Prava vitaminska bomba dolazi u kombinaciji okusa brusnice i maline te acai bobica i divlje jabuke.

Labello Fruity Shine Breskva

labello_fruityshine_peach_closedSvjetlucajući pigmenti boje naglašavaju usne, dok inovativna formula s Hydra IQ-om, odabrani vosak i bogata hranjiva ulja pružaju intenzivnu njegu.

Fruity Shine breskva pruža neodoljivo mekane i glatke usne. Aroma breskve razbudit će vaša osjetila a faktor SPF10 će štititi usne od UVA i UVB zraka.

Preporučena maloprodajna cijena: 12,90 kn

Labello Fruity Shine Lubenica

labello_fruityshine_watermelon_closedNježno roza svjetlucajući pigmenti naglašavaju usne, dok obnavljajuća formula s Hydra IQ-om, odabrani vosak i bogata hranjiva ulja pružaju intenzivnu njegu.

Za trendi prirodan izgled i neodoljivo mekane usne. Sadrži i zaštitni faktor SPF10 koji štiti usne od UVA i UVB zraka.

Preporučena maloprodajna cijena: 12,90 kn

Labello Fruity Shine Jagoda

labello_strawberryVoćnim ekstraktom i svjetlucajućim pigmentima obogaćuje usne neodoljivom voćnom aromom – za blagu, dugotrajnu njegu usana i ružičasto-crveni trag.

Sadrži i zaštitni faktor SPF10 koji štiti usne od UVA i UVB zraka.

Preporučena maloprodajna cijena: 13,90 kn

Labello Vitamin Shake Brusnica i Malina

Labello_Vitamin Shake_CranberryBogati vitaminski miks koji štiti i njeguje usne, a uz slatku voćnu aromu usnama daje prirodan ružičasti sjaj.

Uz vitamine C i E, provitamin B5 formula sadrži i zaštitni faktor SPF10 koji štiti usne od UVA i UVB zraka.

Preporučena maloprodajna cijena: 17,90 kn

Labello Vitamin Shake Acai bobice i divlja jabuka

Labello__Acai_VitaminShakeNa usnama ostavlja crvenkastu nijansu istovremeno pružajući voćno osvježenje i vitaminsku zaštitu.

Acai bobice kao snažni antioksidans u kombinaciji s divljom jabukom intenzivno hidratiziraju usne. Sadrži i zaštitni faktor SPF10 koji štiti usne od UVA i UVB zraka.

Preporučena maloprodajna cijena: 17,90 kn

PROMO