Promocija Keune Sun Sublime u Mülleru

IMG_0388Promocija Keune Sun Sublime linije u Müller trgovini u subotu 23.05. na središnjem zagrebačkom trgu bila je u svrhu skretanja pozornosti na pojačanu njegu kose tijekom ljetnih mjeseci, jer kosa izložena suncu, vjetru i slanoj ili kloriranoj vodi može postati suha i ispucala poput slame.

Keune Sun sublime linija s esencijalnim mineralima, proteinima i UV zaštitom obnavlja i štiti kosu izloženu sunčevu zračenju.

Linija se sastoji od šampona, regeneratora, tretmana, zaštitnog ulja i seruma.

Muller trgovine njeguju partnerski odnos sa svojim dobavljačima i vjeruju da promocija i neprestana edukacija potrošača dovodi do obostranog zadovoljstva kupaca, dobavljača i samih Muller trgovina.

“Keune Adriatic d.o.o. uvijek je spreman na dijalog, aktivnosti i razne pogodnosti za kupce, što neminovno dovodi do poslovnih uspjeha”, izjavila je Daniela Brkičić iz Muller trgovina.

Šampon s antikolor kompleksom odstranjuje s kose i kože proizvode za zaštitu od sunca, klora i morske vode i pri tom kožu i kosu blago hidratizira.

Program je vodio glumac i zaštitno lice Keunea Tarik Filipović, a na promociju su pohodile i Lejla Filipović, Nera Stipičević, Dubravka Ostojić, Nela Kocsis, Larisa Navojec, Stjepan Hauser te brojni drugi.

PROMO

 

Prethodni članakVilikis grčki tip jogurta – novo pakiranje i okus
Sljedeći članakLjudski resursi: Spajanje ugodnog s korisnim