kaswurst-mit-schwarzem-pfefferAustrijski okus, vrhunska kvaliteta i stalne inovacije osnovne su vrednote poduzeća osnovanog 1946. godine koje se ponosi dugom tradicijom u proizvodnji suhomesnatih proizvoda.

Danas je Landhof dio jednog od najvećih prehrambenih koncerna u Austriji, Vivatis Holdinga AG, sa sjedištem u Linzu. Zajedno s tvrtkama kćerima – Karnerta u Koruškoj i Loidl u Štajerskoj – Landhof proizvodi blage šunke, plemenite salame i svježe meso kontroliranog podrijetla.

Šunke i kobasice rade se prema tradicionalnim austrijskim obiteljskim receptima, a od 2008. godine imaju ih priliku kušati i hrvatski potrošači.

Hrenovke, naresci, kuhane šunke, paštete, specijaliteti za roštilj, salame, sirove kobasice ili šunke, te šunka u omotu od vrhnja i hrena, sve su proizvodi koji se mogu pronaći na policama hrvatskih trgovina.

Tijekom promotivno-prodajne akcije „Austrijski tjedni u SPAR-u“ predstavljaju se sljedeći proizvodi:

Landhof Pivska kugla 500 g – Ova tradicionalna trajna dimljena kobasica u obliku kugle proizvodi se od najboljeg svinjskog i goveđeg mesa uz bogati dodatak začina. Posebno je ukusna uz svježi hrskavi kruh.

Landhof kobasica sa sirom i crnim paprom, 1,2 kg
– Ova kobasica sa sirom proizvodi se od najboljeg svinjskog i goveđeg mesa, uz dodatak austrijskog ementalera i dimljenje na pari bukovog drveta. Vrhunski okus dobiven je iz kombinacije začina i nježnog omotača od mljevenog crnog papra.

Landhof šunka u omotaču od vrhnja i hrena, cca. 1,1 kg – Blaga kuhana šunka omotana kaputom od vrhnja i hrena. Vrhunac gastronomskog užitka kako u pogledu optičkog doživljaja, tako i u pogledu okusa.

Landhof Mini Kranjske sa sirom
– Mini Kranjske kobasice sa sirom proizvode se iz najboljeg svinjskog i goveđeg mesa. Začinjeni sir u kobasici se pri zagrijavanju rastapa i daje svoju posebnu aromu. Kranjske u mini formatu osobito vole djeca, a odlične su i za pripremu na roštilju.