29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 13:00
Tržišne komunikacijeDOPLedo plus donirao smrznutu hranu u vrijednosti od 350.000 kuna

Ledo plus donirao smrznutu hranu u vrijednosti od 350.000 kuna

Ledo plus ovih će blagdana pomoći najugroženijim društvenim skupinama donacijom 46 tona smrznutog povrća Hrvatskom Caritasu. Riječ je o 71 paleti smrznute hrane, u vrijednosti od 350.000 kuna, namijenjene korisnicima domova za starije i nemoćne te pučkim kuhinjama Zagrebačke županije, objavljeno je iz kompanije.

“Svako je vrijeme pravo vrijeme za darivanje, osobito kada je dar usmjeren našim potrebitim sugrađanima koji Božić očekuju u oskudici i neizvjesnosti. Drago nam je što je Ledo plus, kao socijalno osjetljiva tvrtka, prepoznao ovaj trenutak i što će pomoći donijeti osmijeh i radost brojnim ugroženim pojedincima i obiteljima na području cijele Hrvatske”, poručio je fra Tomislav Glavnik, ravnatelj Hrvatskog Caritasa, prilikom preuzimanja donacije.

Poskupljenja namirnica i energenata utječu na sve, pa i na rad pučkih kuhinja i domova za starije i nemoćne. Svjestan izazovnih vremena i važnosti zaštite ugroženih građana, Ledo plus osigurao je donaciju koja će se podijeliti domovima za starije i nemoćne te pučkim kuhinjama u kojima se svakodnevno priprema velik broj toplih obroka.

“Dio je naše odgovornosti kao najvećeg domaćeg proizvođača sladoleda i distributera smrznute hrane u Hrvatskoj pobrinuti se da i socijalno najugroženije skupine imaju pristup nutritivno bogatim namirnicama koje su temelj uravnotežene prehrane. Iznimno smo zahvalni na prilici da pomognemo sugrađanima”, poručila je Tatjana Petričušić, menadžerica korporativnih komunikacija Leda plus.

Ovom donacijom želi se pomoći ustanovama da lakše osiguraju hranjiv topli obrok svojim korisnicima. Ledo plus snažno se zalaže za društveno odgovorno poslovanje, a posebnu pozornost posvećuje nutritivnoj vrijednosti i kvaliteti namirnica koje koristi u proizvodnji.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Ove jeseni u Zagrebu ne propustite 3. PromoDays sajam promotivnih proizvoda

Podatak da 72 % klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke najbolja je pozivnica da dođete na sajam PromoDays,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...