Glasom do okusa djetinjstva i najomiljenijeg sladoleda

U novu godinu Ledo je odlučio krenuti novom kampanjom koja za cilj ima nagraditi povjerenje ljubitelja Ledo sladoleda, vraćajući na police trgovina najomiljeniji “stari” sladoled, odnosno okuse djetinjstva.

Upravo zato u Ledo kreativnoj radionici otvoren je novi Retro natječaj u kojem će potrošači do 29. siječnja putem web stranice Leda imati prilike glasati za jedan od tri najomiljenija sladoleda, a onaj koji prikupi najviše glasova ponovno će se naći u Ledo škrinjama.

Izbor zasigurno neće biti jednostavan jer se bira između dragih starih okusa – Silk Milka (sladoleda od vanilije sa sosom od jagode, prelivenim kakao preljevom i posipom s komadićima lješnjaka), Matadora (sladoleda od čokolade prelivenog kakao preljevom i posipom od komadića lješnjaka) i sladoleda okusa Borovnice.

Svojim virtualnim glasom na www.ledo.hr u periodu od 15. do 29. siječnja 2015. godine izaberite okus kojeg se s najviše nostalgije i ljubavi sjećate te sudjelujte u Ledo Retro natječaju odnosno vraćanju najomiljenijeg starog sladoleda u Ledo škrinje, navodi se u priopćenju Leda.