ledo-kampanja-king-001-largeKažu da je nemoguće opisati savršenstvo, no Ledo King sladoledi ga već godinama uspješno dočaravaju zamamnim okusima Classic, Double, Kokos, Extra Amadeus, Extra Badem i najnovijim okusom Truffles.

Ako ste se ikada zapitali kojom čarolijom se stvara vaš omiljeni King sladoled, ovih dana tajna je otkrivena jer o nastajanju savršenog sladoleda priča nova Ledo King reklamna kampanja.

U čarobnoj manufakturi King sladoleda smještenoj za ovu priliku u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu s posebnom pažnjom i elegancijom spajaju se vrhunski sastojci i dodaci kako bi se oblikovali savršeni King sladoledi.

King koji je svojom baršunasto – kremastom vanilijom uronjenom u mirisnu mliječnu čokoladu osvojio prve ljubitelje te sladoledne delicije bio je King Classic, dok je King Double pokazao da zadovoljstvo može biti dvostruko i to u kombinaciji kremaste vanilije, slasnog nugata i dvostruke mliječne čokolade.

Ljubitelji mirisnog i zavodljivog kokosa u kombinaciji s mliječnom čokoladom mogu uživati u sladoledu King Kokos, a svima koji obožavaju odličnu kombinaciju badema i mliječne čokolade namijenjen je sladoled King Extra Badem.

King Extra Amadeus pruža nevjerojatan užitak s profinjenom kombinacijom krem sladoleda okusa pistacio i čokolada-lješnjak, mirisnog nugata, marcipana te mliječne čokolade s komadićima hrskavih lješnjaka.

Ovaj sladoled je prošle godine predstavljao apsolutnu inovaciju u izradi sladoleda zato što se u jednom sladoledu (proizvodu) zapravo nalaze dva sladoleda (sladoled okusa pistacio i sladoled okusa čokolada-lješnjak).

Takav vrhunski proizvod je prema mišljenju “Internacional Ice Cream Consortiuma (Udruženja svjetskih proizvođača sladoleda) proglašen najinovativnijim sladolednim proizvodom u 2010. godini!

Najnoviji King sladoled Truffles kreiran je po uzoru na King Extra Amadeus pa tako ljubitelji vrhunskih sladolednih delicija i s ovim sladoledom mogu istodobno uživati u dva različita sladoledna okusa koji kao cjelina čine zadivljujuće ukusan proizvod. U sladoledu se stapaju okusi tamnog i bijelog trufflea, lješnjaka i čokolade čija kombinacija King Truffles čine ovogodišnjim najsladoledom.

Novu King reklamnu kampanju osmislili su kreativci Euro RSCG-a Zagreb, članice Unex Grupe pod vodstvom kreativnog direktora Krune Serdara dok režiju potpisuje Kras Gančev.

Snimateljica novog televizijskog spota je Britta Mangold koja je snimila brojne reklame te je bila dio snimateljske ekipe na filmovima “Pijanist“ i “Patriot“.

Arija Nessun Dorma iz opere Turandot koja u aranžmanu poznatog glazbenika D’Knocka prati čarobno nastajanje savršenog King sladoleda svaki će vas puta iznova pozvati da se uz King sladolede svaki dan osjećate kraljevski!