Nakon kolekcije “Heidi & The City”, 4. prosinca očekuje nas premijera druge kolekcije Heidi Klum i tvrtke Lidl pod nazivom: #LETSCELEBRATE.

Nadahnuta najuzbudljivijim razdobljem godine, nova kolekcija obuhvaća elegantne basic komade u kombinaciji s modernim trendovima: moda za blagdane za sve žene, po tipičnim Lidlovim cijenama.

Blagdani s Heidi Klum
Suradnja između Heidi Klum i tvrtke Lidl nastavlja se i na drugoj kolekciji. Dok se kolekcija “Heidi & The City” usredotočila na modu za svaki dan, druga je kolekcija nadahnuta blagdanima.

Dizajnerica i trgovački lanac lansirat će 4. prosinca, prikladno za blagdansko razdoblje, limitiranu kolekciju pod nazivo #LETSCELEBRATE, kojom će elegantna moda postati pristupačna svima. Bilo da se radi o božićnom domjenku s kolegama, opuštenom božićnom ručku s obitelji
ili dočeku nove godine s prijateljima: 70 elegantnih basic i modernih odjevnih komada mogu se savršeno kombinirati za svaku prigodu.

“Željela sam osmisliti modu kojom ćemo zablistati kroz ove blagdane, a koja je istovremeno jednostavna i elegantna”, objašnjava Heidi Klum.

Svestrano poput Heidi: šljokice, samt, saten i umjetno krzno #LETSCELEBRATE kombinira tople boje i elegantne tkanine u svečanu kolekciju: samt i saten
upotpunjuju se šljokicama i umjetnim krznom.

Kao posebne komade kolekcije valja istaknuti plišani zimski kaput u bordo boji, zgodan sako od samta tamno-plave boje te haljinu sa šljokicama nježno ružičaste boje koja se kombinira s prikladnom stolom od umjetnog krzna kao posebnim dodatkom. Svaki komad oduševit će uobičajeno dobrom kvalitetom i tipičnim Lidlovim cijenama.

“Tradicija je našim kupcima za Božić ponuditi nešto posebno. Kolekcijom #LETSCELEBRATE u naše trgovine dolazi pravi modni doživljaj“, objašnjava predsjednik Uprave Lidla Hrvatska gospodin Boris Lozić.

Početak prodaje: 4. prosinca
4. prosinca kreće prodaja u 92 trgovine diljem Hrvatske. Asortiman osim odjeće (u veličinama 36 do 44) obuhvaća i modne dodatke te cipele (u veličinama 37 do 41). Kolekcija se na međunarodnom planu nudi u 27 europskih zemalja i u SAD-u – u više od 10.000 Lidlovih trgovina.