Novi stil i novo uređenje uz brojne popuste povodom otvorenja 95. po redu Bipa poslovnice

Ekspanzija Bipa trgovina se nastavlja. Zagrebačko naselje Borongaj od danas je “bogatije” novom Bipa poslovnicom.

Riječ je o ukupno 95. Bipa trgovini u Hrvatskoj, a još jednoj koja je uređena po novom konceptu, kojeg prati moderan dizajn i ideja povratka prirodi s naglaskom na prirodne materijale, pa je i cijeli prostor u znaku neutralnih, pastelnih boja i industrial stila. Unutar trgovine osmišljen je i posebno dizajniran make-up kutak sa popratnim dodacima i adekvatnom rasvjetom.

Prateći slogan “Uljepšaj si dan” nova Bipa na Borongaju, ulica Milana Pavelića 1a, nudi odličan izbor parfema, proizvoda za njegu lica, zuba, tijela, kose, mušku njegu, ali i sredstva za pranje rublja, čišćenje i održavanje kućanstva.

Uz brojne poznate brandove visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, L’Oréal Paris, Max Factor, deBBY i Bourjois, Bipa je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda: Today, Clever, Bi Good, Look by Bipa, Babywell, uz koje kupnja postaje još povoljnija.

Misleći na roditelje i njihove mališane Bipa u svojoj ponudi nudi i širok asortiman proizvoda za dječju njegu, kao i Bipo Klub program vjernosti za trudnice i roditelje s djecom od d o 3 godine.

Povodom otvorenja Bipe na Borongaju do 15.10.2017. kupcima su na raspolaganju i mnogobrojni popusti i akcije.

Naime, odabrani proizvodi su do navedenog datuma sniženi u 1/2 cijene, a na sve parfeme i parfemske setove aktualan je i popust od 30%!

Akcija vrijedi samo u poslovnici Bipa Bogongaj, Milana Pavelića 1a i ne zbraja se s ostalim akcijama i pogodnostima. Na dio proizvoda iz asortimana u tijeku su i slavljenički popusti povodom 10 godina poslovanja Bipe u Hrvatskoj.