Lidl predstavlja najveći izbor francuskih vina na hrvatskom tržištu

Nakon prošlogodišnjeg izuzetnog interesa kupaca, trgovački lanac Lidl svojim je kupcima u Hrvatskoj odlučio ponovno predstaviti čak 31 poznato francusko vino iz desetak francuskih vinskih regija.

Riječ je tako o najvećem izboru kvalitetnih francuskih vina na hrvatskom tržištu. Najbolja francuska vina za Lidlove su kupce odabrali i ocijenili poznati sommelier Klaudio Jurčić i vrhunski chef Mate Janković.

Od ponedjeljka, 15. rujna, u Lidlovim trgovinama moći će se pronaći mnoga kvalitetna francuska vina cjenovnog razreda od 25 do 120 kuna.

Prva asocijacija na Francusku je svakako vino. Ova očaravajuća zemlja fascinantne povijesti i kulture, obiluje obradivom zemljom i prirodnim ljepotama.

Na površini od gotovo milijun hektara rodnih vinograda, godišnje proizvode i do 55 milijuna hektolitara vina, što ju svrstava u prva tri najveća proizvođača vina na svijetu.

Sommelier Klaudio Jurčić i chef Mate Janković isprobali su i ocijenili 31 francusko vino koje se od ponedjeljka, 15. rujna, može pronaći na policama Lidlovih trgovina. Prema procjeni Klaudia Jurčića, vino Château Ferbos zaslužuje zlatnu medalju, dok je nepce Mate Jankovića očarao Château Martin.

Osim zlatnih, stručnjaci su Lidlovim vinima dodijelili i srebrne te platinaste medalje, a Mate Janković je Lidlovim kupcima ponudio i sedam recepata koji će se idealno sljubiti s odabranim vinima.

Osim vina, na Lidlovim će se policama od ponedjeljka moći pronaći i mnogi kvalitetni francuski sirevi, koji će vam u kombinaciji s vinom, pružiti pravo francusko iskustvo. Uz francuska vina iz Lidla i Matine recepte koji im savršeno odgovaraju, uživajte u romantičnoj atmosferi koja je samo gutljaj daleko.

Više o ponudi francuskih vina i receptima Mate Jankovića možete pročitati u novoj brošuri o francuskim vinima koja će kupcima biti dostupna u svim Lidlovim trgovinama te na internetskoj stranici Lidla.

PROMO

Prethodni članakOvaj vikend započinje NIKIforija turneja
Sljedeći članakNova financijska sredstva EBRD-a hrvatskim poduzećima