Zajednički projekt Konzuma, Leda, PIK-a i Jamnice “NIKIforija svijet” obići će Hrvatsku i zabaviti obožavatelje Ninja i Hello Kitty

Euforija u Konzum i Mercator prodavaonicama traje već neko vrijeme, a svi obožavatelji Ninja Kornjača i Hello Kitty uživaju u novim uzbudljivim igrama s poznatim likovima.

Zahvaljujući velikom projektu Konzuma, Leda, PIK-a i Jamnice, ovaj vikend započinje senzacionalna NIKIforija svijet turneja koja će okupiti i zabaviti sve fanove hrabrih Ninja kornjača i simpatične Hello Kitty na jednom mjestu. Prva stanica bit će grad Zagreb, točnije Avenue mall (prizemlje, kod glavnog ulaza) u subotu, 13. rujna, od 16.00 do 20.00 sati.

NIKIforija svijet, točnije zabavni park namijenjen cijeloj obitelji narednih nekoliko tjedana bit će IN mjesto za popodnevni izlazak.

Djevojčice, dječaci, ali i njihovi roditelji moći će u NIKIforija svijetu uživati u facepaintingu, igranju “Čovječe ne ljuti se” u prirodnoj veličini, izradi štitova, foto kutku, memory igrama, slaganju puzzla i odličnoj glazbi.

Čitavo događanje moderirat će poznati voditelj Frano Domitrović, a u Zagrebu će mu se pridružiti i voditeljica Iva Šulentić te mnogi poznati. Naravno, neizostavni članovi animacijskog tima bit će i simpatičan Kodi te omiljeni Ledo medo.

NIKIforija turneja poklopila se i s 40. rođendanom svjetski popularne Hello Kitty, koju je dizajnirala japanska dizajnerica Yuko Shimizu, što će zasigurno dodatno motivirati sve ljubitelje junakinje crtanih filmova da posjete NIKIforija svijet.

Raspored održavanja NIKIforija svijeta pratite na web i Facebook stranicama Konzuma, Leda, PIK-a i Jamnice.