Nepunih mjesec dana od dolaska u trgovine Jana kolagen beauty zaintrigirala je i razveselila sve poklonike novih trendova u njezi kože. Potvrdilo je to i predstavljanje Jane kolagen beauty, održano 2. ožujka u muzeju Ferdinand Budicki

Tajna velikog interesa krije se u kolagenu, eliksiru mladosti kojeg smo dugo vremena nalazili u brojnim serumima i kremama te kao dodatak prehrani u obliku tableta. Natpisi u novinama o tretmanima za ljepotu brojnih svjetskih zvijezda povremeno su donosili vijesti o kolagenu koji se ispija u vodi, a koji je napokon dostupan i u Hrvatskoj.

Jana kolagen beautys okusom ruže obradovala je sve one u potrazi za čvršćom i elastičnijom kožom bez puno truda. Samo jedna bočica Jane kolagen beauty dnevno donosi potrebnu količinu kolagena i vitamina C, koji u roku od 4 do 8 tjedana vidljivo smanjuju bore, što je dokazano i kliničkim studijama.

Romantična atmosfera oko starih automobila poslužila je kao odlična kulisa za Janin kutak ukrašen nježnim laticama ruža i sloganima koji pozivaju na lijepu kožu bez bora.

Brojne poznate osobe, glumci, književnici i umjetnici, između ostalih Ana Gruica, Antonija Šola, Ecija Ivušić, Frano Ridjan, Hana Hadžiavdagić, Ivana Delač Đolo, Ivana Mišerić, Larisa Lipovac, Petra Kurtela, Renata Sopek, Zoran Aragović, Ana Radišić, eNVy room dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević te brojni drugi uz osmijeh su se upoznali s Janom kolagen beauty, koja će se lako uključiti i postati dio rituala za ljepšu kožu i odgađanje znakova starenja kože.