Prva voda s kolagenom na hrvatskom tržištu u oštroj konkurenciji proizvoda za njegu i uljepšavanje proglašena je najinovativnijom beauty-idejom

Od prvog pojavljivanja na policama u veljači 2017. bilo je jasno da će Jana kolagen beauty zasjesti na sam vrh ljestvice najtraženijih proizvoda u Hrvatskoj, a priznanja su već počela stizati.

Stručni žiri CosmoBeautyAwardsa, koji već sedmu godinu zaredom dodjeljuje najprestižniju hrvatsku beauty-nagradu, proglasio je Janu kolagen beauty pobjedničkim proizvodom u kategoriji inovacije godine. Voda, koja je sastavom i nježnim okusom ruže u kratkom vremenu stekla brojne poklonike, nastavila je tako svoj uspješan put i kroz priznanja struke.

Posljednja godina pokazala se vrlo uspješnom za ovaj inovativan proizvod – prvu vodu s kolagenom otopljenim u vodi koji se na ovaj način najlakše apsorbira u tijelo i prema načelu “iznutra prema van” uspješno odgađa znakove starenja na koži.

Od prvog dana potražnja za Janom kolagen beauty premašila je sva očekivanja, a reakcije zadovoljnih korisnika prepoznali su i u članovi žirija u sastavu: Ivo Parać, urednik ljepote, Aleksandra Orlić, glavna urednica časopisa Cosmopolitan, Ante Pažanin iz salona Glamour, Simona Antonović, vizažistica te doktori Dinko Bagatin i Tomica Bagatin iz Poliklinike Bagatin.

“Nakon tri mjeseca testiranja više od 60 nominiranih beauty preparata i dodataka, iznimno nam je drago što je žiri prepoznao sve prednosti Jane kolagen beauty kao inovacije u dosadašnjoj ponudi domaćih trgovina. Konkurencija na domaćem kozmetičkom tržištu iz dana u dan je sve oštrija, stoga smo ponosni što smo ovim proizvodom ne samo ostali u toku, nego i napravili iskorak u nešto novo i drugačije”, izjavila je Mara Bekavac, brend menadžerica Jane kolagen beauty.

Jana kolagen beauty donosi hidrolizirani kolagen Verisol i vitamin C, koji su se pokazali kao odlični saveznici u odgađanju znakova starenja i poboljšanju elastičnosti i čvrstoće kože.

Uz priznanja kao što su Cosmo Beauty Award, budućnost ovog proizvoda na domaćem tržištu i dalje će ostati ružičasta.