cockta-rossa-spider-man-pipsi-midiEkskluzivno u ljetnim kinima u srpnju i kolovozu pogledajte avanturistički spektakl “Čudesni Spider-Man” i uživajte u koncertu grupe Pips, Chips & Videoclips

U vrućim ljetnim mjesecima Cockta Rossa donosi pravo rashlađenje. Ekskluzivno u ljetnim kinima u Novalji, Rabu, Opatiji, Cresu, Dubrovniku, Bolu, Visu i Starome Gradu moći ćete uživati u pravom kino hitu te u odličnoj svirci i nezaboravnim partyjima Cockte Rosse, priopćeno je iz Atlantic Grupe.

Film koji je u prvom danu kino distribucije u SAD-u utržio rekordnih 35 milijuna dolara i Pips, Chips & Videoclips, jedna od najvećih domaćih koncertnih rock atrakcija,  kreću na vruću ljetnu turneju tijekom mjeseca srpnja i kolovoza.

Budući gledatelji prvo će moći uživati u avanturistčkom akcijskom spektaklu “Čudesni Spider-Man”. Odmah nakon filma dolazi još veća poslastica, open air koncert Pipsa, sudionika svih najvažnijih ovogodišnjih regionalnih festivala na kojima promoviraju svoj posljednji izvrsno prihvaćeni “2X2 live in ZPC” koncertni uradak kojim će zasigurno podignuti atmosferu u prostorima ljetnih kina do maksimuma.

Sve počinje 21. srpnja u Novalji, na otoku Pagu, gdje će se na ljetnoj pozornici najprije prikazati film “Čudesni Spider-Man” s početkom u 21 sat, a nakon njega, oko 23 sata na pozornicu dolaze Pips, Chips & Videoclips. Poslije koncerta bit će organiziran i poseban Cockte Rosse after party samo za one najizdržljivije.

Ovakav scenarij – film, koncert, afterparty – osim u Novalji, ponovit će se i u Rabu (22.7.), u Opatiji (24.7.), u Cresu (25.7.), u Dubrovniku (29.7.), u Bolu na otoku Braču (30.7.), u Visu (1.8.), te u Starom Gradu na Hvaru.

Ulaznice potražite u pretprodaji na blagajnama ljetnih kina po cijeni od 45,00 kn, a na dan prikazivanja filma i održavanja koncerta po cijeni od 55,00 kn.

PROMO