Tvrtke Mpos grupa i Tenzor predstavile su na konferenciji koja je održana 28. ožujka u Ljubljani najnovija tehnološka rješenja namijenjena retail industriji.

Mpos grupa, NCRRetail i SelfServ partner u jugoistočnoj Europi, predstavila je na konferenciji NCR rješenja u trgovini koja će pomoći trgovcima da razumiju stvarne potrebe korisnika kako bi na njih mogli utjecati prije same kupnje (društveno umrežavanje, shopping liste, letci, kuponi, promocije), između kupnje (mobilni shopping i informacije, elektronička identifikacija i elektroničke cijene, samoposluge, kiosci) i nakon kupnje (pregledi posljednjih kupovina, stvarajući razlog za drugi posjet), i povezati ih u sveobuhvatno shopping iskustvo prilagođeno svakom pojedinom potrošaču.

Pored postojećih NCR rješenja, ovaj vodeći inovator u svijetu IT rješenja za maloprodaju svih veličina i vrsta također je predstavio novitete:
– RETALIX 10 novih adut NCR – ujedinjuje i pojednostavljuje upravljanje trgovinom, mobilnom trgovinom i online prodajom te ima za cilj pružiti vrhunsko, dosljedno i personalizirano shopping iskustvo za potrošače putem svih touch bodova i prodajnih kanala.
– NCR Silver, jednostavno i sveobuhvatno mobilno POS rješenje za maloprodaju, ugostiteljske objekte, pomažući im da posluju, surađuju s klijentima i prodaju bilo gdje i bilo kada.

Tenzor je predstavio posljednja Rješenja NEDAP Retaila – inovacije u smanjenju troškova, upravljanje zalihama, povećanje zadovoljstva kupaca u modnim trgovinama (odjeća, obuća i modni dodaci). Uzvanici su bili u prilici isprobati sve proizvode na licu mjesta u “live set” modnoj trgovini.

Tenzor je ukratko predstavio i vlastiti razvoj Rješenja REMS (Retail Event Management System) za koji kažu da je “alat” za budućnost u svakodnevnom radu u trgovini. Naglasak je stavljen na Tipke za poziv za prodavača te mjerenje pretvorbi.