VijestiKarijereMaja Novak postaje članica Uprave Roto dinamica

Maja Novak postaje članica Uprave Roto dinamica

Maja Novak, dosadašnja direktorica financija Tiska, od 1. svibnja preuzela je poziciju članice Uprave tvrtke Roto dinamic d.o.o. za financije. Maju će na poziciji u Tisku zamijeniti Željka Dolinar, dosadašnja direktorica riznice TISAK.

Obje imaju višegodišnje iskustvo u vođenju i upravljanju financijskim poslovanjem velikih i malih sustava, što uključuje predlaganje, definiranje i uvođenje novih poslovnih praksi.

Kao direktorica financija Tiska Maja Novak je od 2019. vodila sve operacije u financijama Tiska, a njezina je odgovornost bila i podrška financija procesu restrukturiranja kompanije. Izravno je bila odgovorna za projekt zamjene ERP te za veliki proces uvođenja eura. Tisku se pridružila sredinom 2018. iz RWE-a ( današnji E.on) s pozicije Starijeg specijalista za kontroling i izvještavanje. Tijekom rada u RWE-u, dio karijere provela je i na poziciji menadžera za kontroling maloprodaje u Njemačkoj u RWE-ovoj centrali.

Magistrica je ekonomije s diplomom Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, ima CFA certifikat CFA Instituta iz Charlottesvillea, Virginia, USA te članica Upravnog vijeća CFA Society Hrvatska. Uspješno je završila prvu generaciju Navigate programa edukacije Fortenova grupe.

Željka je, pak, u Tisku 12 godina obnašala funkciju direktorice riznice, a prethodno je od 2007. do 2011. bila direktorica odjela kontrolinga. Ona također ima diplomu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te je 2022. uspješno završila edukaciju u Accelerate programu edukacije.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...