Tradicionalni Retail IT Summit već šesti put otvara svoja vrata novim tehnologijama u maloprodaji s ciljem da predstavi najnovije trendove u ovom području i informira trgovce o novim mogućnostima suvremenih hardversko-softverskih rješenja.

Kao i do sada, Retail IT Summit okupit će preko 100 IT menadžera domaćih i regionalnih trgovačkih lanaca koji će biti u prilici čuti predavanja najvećih svjetskih IT tvrtki s ovog područja.

Na koji način društvene mreže i internet pomažu trgovcima da se približe kupcima? Da li su društvene mreže dobar sluga, a loš gospodar ako se ne koriste na pravi način? Koliko je bitan dobar odnos s kupcima putem interneta? Na koji način online trgovina olakšava kupcima proces kupnje i koji su to najnoviji hardversko-softverski procesi koji trgovcima štede novac i vrijeme?

Na ova i slična pitanja odgovore će dati predavači na 6. Retail IT Summitu koji se održava u Zagrebu.

Specijalni gost događaja biti će Yvonne Miller, zamjenica community managera u Migrosu, najvećem švicarskom trgovačkom lancu. O tome na koji način Migros, koji ima 600 supermarketa, 192 restorana, 308 benzinskih crpki i 23 tvornice, vodi brigu o kupcima na društvenim mrežama i o tome na kakve su sve probleme nailazili, Yvonne Miller će govoriti na 6. RetailiTSummit-u u Zagrebu.

Ovogodišnja tema Retail IT Summita je “Marketinški alati”, a među predavačima biti će vrhunski stručnjaci iz najvećih svjetskih tvrtki.

Mark Thomson, direktor za Retail u Zebra Technologies, reći će nešto više o svojim iskustvima kada je u pitanju najbolji način za povezivanje kupaca na internetu s proizvodima koje nudimo.

O worldwide standardu korištenja specifičnog hardvera u Retailu pričat će Darko Pavić ispred Service Plus IT-a.

Predavač iz Bugarske George Yankov će govoriti o loyalty konceptima u okviru Explicato rješenja. Za govornicom će se naći i kompanije Datalogic, koja će predočiti najuspješnija iskustva koja pomažu trgovcima u poslovanju, a među predavačima bit će i kompanija Printec, kao i mnoge druge tvrtke.

U izlagačkom djelu, svoje proizvode predstavit će brojne domaće i strane IT tvrtke kao što su Comtron iz Slovenije, Selmet i Infokod, dok će se među gostima pojaviti top menadžment domaćih i stranih trgovačkih lanaca, menadžeri u industrijama robe široke potrošnje, IT menadžeri, marketing menadžeri, menadžeri prodaje i drugi.

Šesti Retail IT Summit održat će se 25. ožujka 2015. u Hotelu Antunović u Zagrebu s početkom u 9 sati. Svi zainteresirani više informacija mogu dobiti na e-mail adresi: contact@retail-media.info.